Stoiximan Super League

Γκουτσίδης: «Η Ξάνθη άξιζε κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα»

Ως ένα από τα καλύτερα ματς της χρονιάς για την Ξάνθη χαρακτήρισε, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ο τεχνικός των Ακριτών, Παναγιώτης Γκουτσίδης, αυτό κόντρα στον Ηρακλή(4-1), στο πλαίσιο της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας . Στον τελευταίο του αγώνα στον πάγκο της ομάδας, υποστήριξε ότι η ομάδα της Θράκης, με την παρουσία της, απέδειξε ότι άξιζε κάτι καλύτερο στην πορεία της στο πρωτάθλημα.

Ως ένα από τα καλύτερα ματς της χρονιάς για την Ξάνθη χαρακτήρισε, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ο τεχνικός των Ακριτών, Παναγιώτης Γκουτσίδης, αυτό κόντρα στον Ηρακλή(4-1), στο πλαίσιο της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας . Στον τελευταίο του αγώνα στον πάγκο της ομάδας υποστήριξε ότι η ομάδα της Θράκης, με την παρουσία της, απέδειξε ότι άξιζε κάτι καλύτερο στην πορεία της στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Ηρακλή, Χρήστος Ζίφκας, έκανε λόγο για αδιαφορία των παικτών του, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του στάθηκε τυχερή, που δεν δέχτηκε περισσότερα γκολ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσαν οι δύο τεχνικοί:

«Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλης της χρονιάς. Είχαμε καλή απόδοση σαν ομάδα και συγχρόνως είχαμε και ουσία. Σε όλη τη διάρκεια ήμασταν καλύτεροι, βάλαμε τέσσερα γκολ, είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα και φαντασία στο παιχνίδι μας, με τρέξιμο και διάρκεια. Κερδίσαμε δίκαια. Δείξαμε με την απόδοσή μας ότι αυτή η ομάδα άξιζε κάτι καλύτερο», τόνισε ο προπονητής της Ξάνθης. Αναφερόμενος στην καλή παρουσία της ομάδας του, συμπλήρωσε: «Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο. Ήμασταν τυχεροί που γρήγορα πετύχαμε γκολ. Αυτό κάνει και τους παίκτες να πιστεύουν περισσότερο, όταν κάνουν τις ευκαιρίες γκολ». Καταλήγοντας, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη διοίκηση. «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Πανόπουλο, που μου έδωσε την ευκαιρία να βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα και τους παίκτες, γιατί είναι επαγγελματίες. Ευχαριστώ και τον κόσμο της Ξάνθης, γιατί με στηρίζει και έδειξε ότι υπάρχει αγάπη στο πρόσωπό μου».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του «Γηραιού», Χρήστος Ζίφκας, είπε:«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όταν παίζω ποδόσφαιρο, παίζω ποδόσφαιρο, δεν κάνω αγγαρεία. Εμείς δεν ήμασταν καθόλου καλοί, φάνηκε ότι το μυαλό μας ήταν κάπου αλλού. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να βοηθιούνται (σ.σ. τα νέα παιδιά) από τους έμπειρους, από τα παιδιά που έχουν πάρει αγώνες στα πόδια τους». Για τον Ηλία Μέλκα, τον νεαρό πορτιέρο που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Ηρακλή στην αποψινή αναμέτρηση, επισήμανε: «Του δίνω συγχαρητήρια, είναι ένα άξιο παιδί και του εύχομαι κάθε επιτυχία, όπως και τα άλλα νέα παιδιά. Ηθελα να τους δώσω χρόνο, χωρίς να τους "κάψω" και για αυτό, εκτός από τον Καρλόπουλο, δεν έδωσα περισσότερο χρόνο σε άλλους». Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Δεν ήμασταν καθόλου καλοί, παρόλο που είχα πει στους παίκτες μου ότι δεν θα έρθουμε στην Ξάνθη για εκδρομή. Αυτό, όμως, που βγήκε στο γήπεδο είναι ότι δεν ήμασταν στη μέρα μας. Θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο. Όποια φάση κι αν γινόταν στην περιοχή, εμείς ήμασταν ένα βήμα πίσω από την μπάλα και η Ξάνθη ένα βήμα μπροστά».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x