Stoiximan Super League

Σε απολογία ο Βαβζίνιακ

Εξηγήσεις ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής κλήθηκε να δώσει ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Γιακούμπ Βαβζίνιακ. Λόγος δεν είναι άλλος από το δεύτερο θετικό δείγμα στην ουσία 4-methyl-2-hexanamine που ανιχνεύθηκε στον οργανισμό του.

Εξηγήσεις ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής κλήθηκε να δώσει ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Γιακούμπ Βαβζίνιακ. Λόγος δεν είναι άλλος από το δεύτερο θετικό δείγμα στην ουσία 4-methyl-2-hexanamine που ανιχνεύθηκε στον οργανισμό του .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον ποδοσφαιριστή της WAWRZYNIAK JAKUB διότι «σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 5-4-2009 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – SKODA ΞΑΝΘΗ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Β΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία 4-methyl-2-hexanamine, το οποίο, θεωρείται οριστικό».

Ήτοι για παράβαση του άρθρου 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με άρθρα: 1 Υπ. Αποφ. 3519/05 και 25 Υ. ΑΠ. 19514/05 και των σχετικών διατάξεων του Κεφαλαίου ΙΙ του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA.


Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x