Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Θέλει Γκάμπριελ η Σάντος

Για την απόκτηση του Γκάμπριελ από τον Παναθηναϊκό σχεδιάζει να κινηθεί η Σάντος. Ο σύλλογος της Βραζιλίας βρίσκεται σε αναζήτηση ενός δεξιού χαφ και ο 27χρονος άσος αποτελεί την πρώτη επιλογή. «Ο Γκάμπριελ είναι σπουδαίος παίκτης και μας ενδιαφέρει. Θα πάρουμε πληροφορίες, θα κάνουμε κάποιες επαφές και θα δούμε ποιες είναι οι συνθήκες», δήλωσε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του συλλόγου, Αντίλσον Ντουράντε Φίλιο.

Για την απόκτηση του Γκάμπριελ από τον Παναθηναϊκό σχεδιάζει να κινηθεί η Σάντος. Ο σύλλογος της Βραζιλίας βρίσκεται σε αναζήτηση ενός δεξιού χαφ και ο 27χρονος άσος αποτελεί την πρώτη επιλογή.

«Ο Γκάμπριελ είναι σπουδαίος παίκτης και μας ενδιαφέρει. Θα πάρουμε πληροφορίες, θα κάνουμε κάποιες επαφές και θα δούμε ποιες είναι οι συνθήκες», δήλωσε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του συλλόγου, Αντίλσον Ντουράντε Φίλιο.

Ο πατέρας του Γκάμπριελ, Βλάντιμιρ, μίλησε στο «Radio Globo» για αυτή την προοπτική: «Ο Γκάμπριελ έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια. Προφανώς, θα ήταν πολύ όμορφο για την οικογένειά μας να επιστρέψει στη Βραζιλία. Του λείπει η πατρίδα, οι φίλοι, οι γονείς και οι παππούδες του. Όμως, είναι επαγγελματίας και είναι χαρούμενος στην Ελλάδα. Θα πρέπει να συζητήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x