Stoiximan Super League

Βωβός: «Χωρίς διπλή ανάπλαση, ανακαλείται η δωρεά»

Την απόφασή του να προβεί στην ανάκληση της δωρεάς των 56 στρεμμάτων, όπου προορίζεται η κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, αν δεν εγκριθεί το έργο της διπλής ανάπλασης, γνωστοποίησε ο Άρης Βωβός, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» στη Θεσσαλονίκη.

Την απόφασή του να προβεί στην ανάκληση της δωρεάς των 56 στρεμμάτων, όπου προορίζεται η κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, αν δεν εγκριθεί το έργο της διπλής ανάπλασης, γνωστοποίησε ο Άρης Βωβός, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν υπάρχουν μόνο μέτοχοι, αλλά και 6000 επενδυτές στην εταιρεία μας. Τα δεδομένα που υπάρχουν είναι πως η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας θα βγει σε 10-15 μέρες. Αυτό είναι σίγουρο και οφείλεται στο γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣτΕ, κ. Παναγιωτόπουλος, του οποίου λήγει η θητεία στο τέλος του μήνα, θα πρέπει να εκδώσει αυτή την απόφαση. Υπάρχει μια σεναριολογία σχετικά με αυτήν την απόφαση, θεωρώ όμως ότι, είτε άμεσα είτε έμμεσα, μέσω κάποιας νομοθετικής ρύθμισης ή τροπολογιών, το έργο θα προχωρήσει. Δεν διακυβεύεται το έργο του εμπορικού κέντρου, αλλά η τύχη της διπλής ανάπλασης. Γιατί, αν η εταιρεία δεν μπορέσει να προχωρήσει στην κατασκευή και εκμετάλλευση του εμπορικού κέντρου, τότε η εταιρεία θα προβεί στην ανάκληση της δωρεάς των 56 στρεμμάτων και αυτό σημαίνει πως η διπλή ανάπλαση και η κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού δεν θα μπορέσουν να προχωρήσουν», δήλωσε.

Ο Άρης Βωβός αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στην ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου και τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί. «Η οικογένεια Βωβού έχει βάλει πάρα πάρα πολλά χρήματα και ειδικά αυτά τα τελευταία χρόνια τα χρήματα που έβαλε αντιπροσωπεύουν την αγάπη της οικογένειας για τον σύλλογο και δεν έχουν καμιά σχέση με τα επιχειρηματικά σχέδια», τόνισε και πρόσθεσε: «Το πρώτο που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αυτή την στιγμή αν η τρίτη θέση του πρωταθλήματος οδηγεί σε όμιλο της Ευρωλίγκα ή σε ομίλους προκριματικών. Αυτό συζητήσαμε πριν λίγες μέρες με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, κ. Οικονομίδη, που μου υποσχέθηκε πως σε δέκα μέρες θα γνωρίζουμε αν η ομάδα πάει σε όμιλο ή σε προκριματικά της διοργάνωσης. Όπως καταλαβαίνετε, είναι διαφορετικό να παίξει σε όμιλο ή σε προκριματικά, θα υπάρξει ένα τελείως διαφορετικό στάτους για την ομάδα».

Ήδη παίκτες, αλλά και ο προπονητής του Αμαρουσίου, Σούλης Μαρκόπουλος, έχουν μπει στο στόχαστρο διάφορων ομάδων. Πώς σκέφτεται να αντιδράσει ο ίδιος; «Ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι ένας από τους πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας, αλλά το πιο σημαντικό για μας είναι μέσα στις 10-15 μέρες, μιλώντας με Δήμο, χορηγούς και άλλους να έχουμε χορηγίες, για να εξασφαλίσουμε το απαραίτητο μπάτζετ, ώστε να εκπροσωπήσουμε την χώρα μας στην Ευρωλίγκα, αλλά και να είμαστε ακόμα καλύτεροι στο επόμενο ελληνικό πρωτάθλημα. Η μεγάλη επιτυχία του Αμαρουσίου είναι ότι κατορθώνει κάθε χρόνο να διατηρεί στο ρόστερ του παίκτες που με την απόδοση τους είναι στην κάθε επόμενη χρονιά στους στόχους των μεγάλων ομάδων. Όπως ο Γλυνιαδάκης και ο Μαυροκεφαλίδης, που είναι ο πιο βελτιωμένος παίκτης του πρωταθλήματος, θα αποτελούν στόχο μεγάλων ομάδων, αλλά σίγουρα κι εμείς θα μπορούμε να αναζητήσουμε σημαντικούς παίκτες άλλων ομάδων και να τους φέρουμε στην ομάδα μας, καταβάλλοντας μικρό μέρος των συμβολαίων που έχουν στις άλλες ομάδες που ανήκουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x