Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Επεσαν οι υπογραφές της ΜΠΕ

Το ΥΠΕΧΩΔΕ υπέγραψε την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, κάτι που σημαίνει ότι ο δρόμος για την ανέγερση του νέου «σπιτιού» του «τριφυλλιού» ανοίγει. Κι’ αυτό γιατί θα ακολουθήσει η υπογραφή για την άδεια ανωδομής, πράγμα που είναι και το επιθυμητό στο «πράσινο στρατόπεδο».

Το ΥΠΕΧΩΔΕ υπέγραψε την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, κάτι που σημαίνει ότι ο δρόμος για την ανέγερση του νέου «σπιτιού» του «τριφυλλιού» ανοίγει. Κι’ αυτό γιατί θα ακολουθήσει η υπογραφή για την άδεια ανωδομής, πράγμα που είναι και το επιθυμητό στο «πράσινο στρατόπεδο». Αυτή, αν όλα πάνε καλά, θα βγει σε 15-20 μέρες.

Βέβαια, υπό φυσιολογικές συνθήκες η υπογραφή της ΜΠΕ θα έπρεπε να έκανε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να... πετούν από τη χαρά τους, καθώς μένει ένα μόνο τυπικό βήμα για την έκδοση της οικοδομικής άδειας που είναι το πλέον ουσιαστικό προαπαιτούμενο για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, η θετική αυτή εξέλιξη, μαζί με την αποστολή από τον Δήμο του φακέλου της αδείας στην αρμόδια ΔΟΚΚ (πράγμα το οποίο είχε ζητήσει επίμονα ο Παναθηναϊκός εδώ και δύο εβδομάδες), δεν προκαλούν εφησυχασμό στους ανθρώπους της ομάδας. Κι' αυτό γιατί υπάρχει καμία εξέλιξη στο μέτωπο των εγγυήσεων από πλευράς του Δήμου, οι οποίες είναι απαραίτητες για να μπορεί να γίνει απρόσκοπτα το έργο.

Όπως τονίζουν από την ΠΑΕ «είμαστε αποφασισμένοι να βρεθούμε απέναντι σε όσους παρουσιάζουν προσκόμματα στην πορεία του έργου ή δεν το θέλουν πραγματικά, και εμπαίζουν τόσο εμάς, όσο και τους φιλάθλους της ομάδας.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x