Stoiximan Super League

Ζέεφελντ: Οι πρώτες εντυπώσεις

Στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο Ζέεφελντ βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η αποστολή του Ολυμπιακού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι ερυθρόλευκοι "συνάντησαν" τελείως διαφορετικές καιρικές συνθήκες στην αυστριακή πόλη σε σχέση με την Αθήνα κάτι που όμως δεν απέτρεψε τον Τιμούρ Κετσπά απο το να ορίσει απογευματική προπόνηση.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Διονύσης Κάππατος

Στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο Ζέεφελντ βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η αποστολή του Ολυμπιακού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι ερυθρόλευκοι "συνάντησαν" τελείως διαφορετικές καιρικές συνθήκες στην αυστριακή πόλη σε σχέση με την Αθήνα κάτι που όμως δεν απέτρεψε τον Τιμούρ Κετσπάγια να ορίσει απογευματική προπόνηση.

Η πτήση

Με λίγα λεπτά καθυστέρηση αναχώρησαν οι ερυθρόλευκοι το πρωί από την Αθήνα. Η πτήση ήταν προγραμματισμένη για τις 08.30 αλλά –όπως ενημέρωσε ο κυβερνήτης- λόγω της καθυστερημένης άφιξης του αεροπλάνου η αποστολή των ερυθρολεύκων «πέταξε» λίγο πριν τις 09.00 με προορισμό το Μόναχο.

Η άφιξη

Στο αεροδρόμιο της γερμανικής πόλης οι παίκτες του Ολυμπιακού και το τεχνικό επιτελείο δέχθηκαν την ένθερμη υποδοχή από περίπου τριάντα οπαδούς της ομάδας. Αυτοί με συνθήματα …ζέσταναν λίγο το κλίμα. Ευχήθηκαν στους ποδοσφαιριστές να έχουν καλή προετοιμασία και ζήτησαν να επαναλάβουν στη νέα σεζόν τις επιτυχίες αυτής που ολοκληρώθηκε.

Η αποστολή της ομάδας επιβιβάστηκε στο πούλμαν και αναχώρησε για το Ζέεφελντ, για μία διαδρομή χρονικής διάρκειας περίπου δύο ωρών.

Κρύο και βροχή

Οι καιρικές συνθήκες που συνάντησε η αποστολή του Ολυμπιακού στο Μόναχο σε καμία περίπτωση δεν θύμιζαν αυτές της Αθήνας. Η θερμοκρασία στο Μόναχο …έπεσε κατακόρυφα στους εννέα βαθμούς Κελσίου. Στον ουρανό ο ήλιος της Αθήνας μετατράπηκε σε συννεφιά και ελαφρά βροχόπτωση.

Οι καιρικές συνθήκες που ο Ολυμπιακός συνάντησε στο Ζέεφελντ δεν διαφέρουν αρκετά από αυτές του Μονάχου. Η θερμοκρασία είναι κατά ένα βαθμό χαμηλότερη, δηλαδή, στους οκτώ βαθμούς Κελσίου. Λίγος άνεμος, συννεφιά και βροχή η ένταση της οποίας εναλλάσσεται.

Αυτά είναι τα αρνητικά. Στα θετικά συγκαταλέγεται το πολύ όμορφο τοπίο, το αρκετό πράσινο και η καθαρή ατμόσφαιρα.

Η πρώτη προπόνηση

Παρά την κούραση από το ταξίδι αλλά και το …σοκ των καιρικών συνθηκών ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν χαρίστηκε στους παίκτες του. Όρισε την πρώτη προπόνηση της ομάδας στις 17.30 ώρα Αυστρίας, δηλαδή, στις 18.30 ώρα Ελλάδος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x