Stoiximan Super League

Μικρά- μικρά από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ!

Μεταφερθείτε στο Σέεφελντ νοητά. Διαβάστε περιστατικά από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού στην αυστριακή πόλη…

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Διονύσης Καππάτος

Μεταφερθείτε στο Ζέεφελντ νοητά. Διαβάστε περιστατικά από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού στην αυστριακή πόλη…

Μόνο ελληνικά…

Ελληνικά και πάλι ελληνικά. Όλες οι εντολές του Τιμούρ Κετσπάγια στους παίκτες του Ολυμπιακού δίνονται στην ελληνική γλώσσα κάτι που έχει επιλέξει ο Γεωργιανός τεχνικός από την πρώτη του προπόνηση στο Ρέντη. Ο Κετσπάγια μιλά συνεχώς τους ποδοσφαιριστές στα ελληνικά, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ακολουθεί μία μετάφραση απ τον ίδιο στα αγγλικά. Κάτι πολύ εύκολο για αυτόν. Να μην ξεχνάμε και την θητεία του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σημαντικό ρόλο ο διερμηνέας…

Σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, φέτος η ισπανική γλώσσα δεν έχει την …τιμητική της στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Φυσικό, καθώς τη θέση του ισπανόφωνου Ερνέστο Βαλβέρδε έχει πάρει ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Παρόλα αυτά για να μην υπάρξουν προβλήματα οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν μεριμνήσει. Υπάρχει ο διερμηνέας ο οποίος βρίσκεται δίπλα στους ισπανόφωνους παίκτες της ομάδας και συνεχώς τους μεταφράζει κάθε εντολή του προπονητή τους. Το θετικό; Ο νέος διερμηνέας της ομάδας είναι Ισπανός, κάτι που ίσως να τον κάνει περισσότερο οικείο προς τους λατινοαμερικάνους…

«Γρήγορα η μπάλα»

Πολύ μεγάλο βάρος στη γρήγορη ανάπτυξη φαίνεται πως δίνει ο Τιμούρ Κετσπάγια. Από τις πρώτες προπονήσεις ο Γεωργιανός τεχνικός συνεχώς ζητά από τους παίκτες του να μεταβιβάζουν γρήγορα τη μπάλα. Ειδικά όταν αυτή είναι στη μεσαία γραμμή…

«Όλοι μπροστά»…

Σε καμία περίπτωση ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν δείχνει διάθεση να παραμελήσει την άμυνα. Αλλά παρόλα αυτά οι παρατηρήσεις που γίνονται σε επιθετικές ενέργειες είναι περισσότερες. Τουλάχιστον τώρα στην αρχή. Ένα από τα «θέλω» του Γεωργιανού είναι οι παίκτες του ακόμη και οι δύο στόπερ να περνάνε στην μεσαία γραμμή. Για παράδειγμα; Σε ένα οικογενειακό διπλό επέλεξε να σταματήσει τη φάση για να ξεκαθαρίσει πως θέλει να μην βρίσκεται κανείς πίσω από την μεσαία γραμμή. Εκτός φυσικά του τερματοφύλακα.

«Προσοχή στις σέντρες»…

Φυσικά, απουσιάζει ο Όλοφ Μέλμπεργκ! Παρόλα αυτά ο Τιμούρ Κετσπάγια από τώρα ζητά ένα πράγμα από τους αμυντικούς του. Ειδικά από τους ακραίους. Τις περισσότερες φορές να μην επιτρέπουν στον επιθετικό να κάνει τη σέντρα.

Καλές εντυπώσεις οι νέοι…

Αρκετά καλές εντυπώσεις έχουν αφήσει μέχρι στιγμής οι δύο νέοι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Πάρντο και ο Ζαϊρί δείχνουν μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις. Ειδικά ο Ζαϊρί. Ο πρώην άσος του Αστέρα Τρίπολης κάθε φορά που έχει την μπάλα στα πόδια του προσπαθεί να κάνει μία από τις γνωστές του κούρσες. Μάλιστα, σε μία από αυτές κατάφερε να περάσει ανάμεσα από δύο αντιπάλους του.

Παρέα με τον Ντομί…

Με ποιόν νομίζετε πως κάνει περισσότερο παρέα ο Ζαϊρι; Φυσικά, με τον Ντιντιέ Ντομί. Λογικό καθώς μπορεί να συνεννοηθεί μαζί του καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον συμπαίκτη του καθώς και οι δύο μιλάνε γαλλικά. Ζαϊρί και Ντομί συνηθίζουν να αποχωρούν μαζί από το προπονητικό κέντρο του Σέεφελντ.

Οι απουσίες…

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και κάποιους, η απουσία των οποίων έχει φανεί αρκετά. Φυσικά, ο λόγος για τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, τον Παρασκευά Άντζα, τον Χρήστο Πατσατζόγλου και τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Και πώς να μην είναι. Τόσα χρόνια ειδικά η φιγούρα του «αρχηγού» του Ολυμπιακού δέσποζε στις προετοιμασίες…

Το πειραχτήρι…

Ποιος μπορεί να πάρει τον χαρακτηρισμό «πειραχτήρι»; Ο Ντούντου χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο βραζιλιάνος δεν φτάνει που …πειράζει τους συμπαίκτες του, σε μία προπόνηση άρχισε να …πειράζει και τους δημοσιογράφους. Κατά την αποχώρησή του από το προπονητικό κέντρο της ομάδας πήρε μία κάμερα και με ένα πλατύ χαμόγελο άρχισε και αυτός να τραβάει βίντεο. «Τώρα τραβάω εγώ», έλεγε γελώντας. Με το δίκιο του. Τόσες κάμερες που βλέπει συνεχώς δίπλα του…

«Τζορτζ Κλούνεϊ…»

Η ομοιότητα του Αντώνη Νικοπολίδη με γνωστό ηθοποιό του χόλιγουντ προκάλεσε το ενδιαφέρον και αρκετών αυστριακών που παρακολούθησαν μία προπόνηση. Όταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού αποχωρούσε από το προπονητικό κέντρο πέρασε δίπλα από έναν Αυστριακό. «Ε, ο Τζορτζ Κλούνεϊ», είπε κοιτώντας τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x