Stoiximan Super League

Πρότειναν Ελμάντερ

Τρεις φαίνεται πως είναι οι μεταγραφικές εκκρεμότητες για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση επιθετικού, αριστερού χαφ και μεσοαμυντικού, κατόπιν σχετικής εισήγησης του Τιμούρ Κετσπάγια. Τον Γιόχαν Ελμάντερ πρότεινε ο μάνατζερ του Μέλμπεργκ για τη θέση του φορ. Δύσκολη η περίπτωση του Μαρκ Γκονζάλες. .

Τρεις φαίνεται πως είναι οι μεταγραφικές εκκρεμότητες για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται ακόμη για την απόκτηση ενός επιθετικού, ενός αριστερού χαφ, καθώς κι ενός μεσοαμυντικού, κατόπιν σχετικής εισήγησης του Τιμούρ Κετσπάγια.

Σε ό,τι αφορά στο μέτωπο του σέντερ φορ, ο μάνατζερ του Όλοφ Μέλμπεργκ, έκανε μία ενδιαφέρουσα πρόταση στους «ερυθρόλευκους». Πρόκειται για τον Γιόχαν Ελμάντερ, τον 28χρονο Σουηδό σέντερ φορ, που αγωνίζεται στην Μπόλτον και μετρά 11 γκολ σε 41 εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο υψηλόσωμος άσος (1,88μ.), που δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2011, είχε φέτος 30 συμμετοχές και 5 γκολ στην Premiership, ενώ τα προηγούμενα δύο χρόνια είχε από 32 συμμετοχές και 11 γκολ με τη φανέλα της Τουλούζ στη Γαλλία.

Δυσκολίες για Γκονζάλες

Την ανταπάντηση στην απόκτηση του Σεμπαστιάν Λέτο από τον Παναθηναϊκό αναζητά ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη διαφαινόμενη απώλεια του Αργεντινού άσου και την αποχώρηση του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς αναζητούν έναν αριστερό χαφ, αφού διαθέσιμη λύση είναι μόνο ο Ζαουάντ Ζαϊρί και κατά συνθήκη ο Λεονάρντο για τη συγκεκριμένη θέση. Ο μεγάλος στόχος των νταμπλούχων είναι ο Μαρκ Γκονζάλες, ωστόσο οι απαιτήσεις της Μπέτις είναι ιδιαίτερα υψηλές και οι προτάσεις για τον Χιλιανό άσο πολλές. Το κόστος για την αγορά του κρίνεται υπερβολικό, οι Ανδαλουσιάνοι δεν δέχονται το δανεισμό του και μοναδική λύση φαντάζει η πρόταση για συνιδιοκτησία.

Όσο για την απόκτηση μέσου, όπου ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ζητήσει ενίσχυση, δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Ο γαλλικός Τύπος συνεχίζει να ασχολείται με τον Κιμ Κάλστρομ και να μιλά για προχωρημένες επαφές με τη Λιόν για τον 27χρονο Σουηδό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x