Stoiximan Super League

«Γινόμαστε τσαμπουκάδες»!

Ο Νίκος Πατέρας, με δηλώσεις του στο www.sportfm.gr μιλάει για τη διαφαινόμενη του Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά και συνολική μέχρι τώρα ενίσχυση, τονίζοντας: «Αυτό που μας έλειπε ήταν ο τσαμπουκάς. Με αυτές τις μεταγραφές γινόμαστε τσαμπουκάδες. Ολοι οι μέτοχοι συμφωνήσαμε να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κάνουμε μεταγραφές ουσίας». Ενθουσιασμός στον κόσμο για τη μεταγραφή του Γάλλου.

Ο Νίκος Πατέρας, με δηλώσεις του στο www.sportfm.gr μιλάει για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά και συνολική μέχρι τώρα ενίσχυση, τονίζοντας: «Αυτό που μας έλειπε ήταν ο τσαμπουκάς. Με αυτές τις μεταγραφές γινόμαστε τσαμπουκάδες. Ολοι οι μέτοχοι συμφωνήσαμε να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κάνουμε μεταγραφές ουσίας. Για μένα και ο Σισέ και ο Κατσουράνης και ο Λέτο και ο Καντέ είναι τέτοιες». Ενθουσιασμός στον κόσμο για τη μεταγραφή του Γάλλου. «Μετά το κράξιμο τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο», γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Πατέρας

- Για τις μέχρι τώρα μεταγραφές: «Εμείς είχαμε υλοποιήσει ένα σχεδιασμό και θέλαμε να κάνουμε αυτά που ήθελε ο προπονητής μας. Ολοι οι μέτοχοι συμφωνήσαμε να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κάνουμε μεταγραφές ουσίας. Για μένα και ο Σισέ και ο Κατσουράνης και ο Λέτο και ο Καντέ είναι τέτοιες. Είναι μεταγραφές ουσίας».

- Για τον Τζιμπρίλ Σισέ: «Για τον Σισέ είχαμε ενδιαφερθεί από πέρυσι. Τώρα οι συνθήκες ωρίμασαν και αν όλα πάνε καλά θα υλοποιηθεί η μεταγραφή. Εχουμε συμφωνήσει με την Μαρσέιγ, ο παίκτης θα έρθει με τη γυναίκα του θα μείνει δυο τρεις μέρες στην Ελλάδα και αν όλα πάνε καλά θα γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού».

- Για τις μεταγραφικές «απαντήσεις» του Παναθηναϊκού: «Εχουμε ακόμη πολύ χρόνο μπροστά μας για μεταγραφές. Στην Ελλάδα μας πιάνει όλους μια πρεμούρα να τελειώνουμε τις μεταγραφές νωρίς. Πρέπει να μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν ευκαιρίες, κάτι που γνωρίζουμε εμείς. Είχα πει πριν από λίγες μέρες “το μοναστήρι να ναι καλά…”. Δεν υπήρχε βιασύνη για τις μεταγραφές. Αυτό που μας έλειπε ήταν ο τσαμπουκάς στο γήπεδο. Με τον Σισέ, που είναι ένας γκολτζής επιθετικός, τον Κατσουράνη, τον Λέτο, τον Καντέ, αλλά και τον Καραγκούνη, γινόμαστε τσαμπουκάδες στο γήπεδο».

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα!

Η μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ, όχι, μόνο ενθουσίασε τον κόσμο, αλλά ανάγκασε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Συνολικά, η Μαρσέιγ θα πάρει 8 εκατομμύρια ευρώ και ένα οι μάνατζερ. Ο Γάλλος θα εισπράττει 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τέσσερα χρόνια. Σύνολο, λοιπόν, μαζί με το συμβόλαιο, 19 εκατομμύρια ευρώ. Μαζί με τα πριμ θα φτάσει τα 20 εκατομμύρια.

Ο Σισέ θα έρθει στην Αθήνα αύριο στις 6 το απόγευμα και όπως καταλαβαίνετε το «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα… βουλιάξει από τον κόσμο που θα βρεθεί εκεί για να υποδεχθεί τον Γάλλο.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x