Stoiximan Super League

Εκτός ΔΣ ο Σαραβάκος, τέσσερα τα νέα πρόσωπα

Παρελθόν από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο Δημήτρης Σαραβάκος. Κατόπιν και δικής του επιθυμίας, ο «μικρός» έμεινε εκτός της νέας διοίκησης, η οποία θα έχει τέσσερα νέα πρόσωπα: τους κ.κ. Εμμανουήλ Πενθερουδάκη, Παναγιώτη Κυριακόπουλο, Δημήτριο Χατζή και Γιώργο Προυσανίδη.

Παρελθόν από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο Δημήτρης Σαραβάκος. Κατόπιν και δικής του επιθυμίας, ο «μικρός» έμεινε εκτός της νέας διοίκησης, η οποία θα έχει τέσσερα νέα πρόσωπα: τους κ.κ. Εμμανουή Πενθερουδάκη, Παναγιώτη Κυριακόπουλο, Δημήτριο Χατζή και Γιώργο Προυσανίδη.

Τα υπόλοιπα 16 μέλη του Δ.Σ., το οποίο θα συνεδριάσει την προσεχή Τρίτη, 7 Ιουλίου, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα, ανανέωσαν τη θητεία τους και είναι τα ακόλουθα: Νικόλας Πατέρας, Αντώνης Αντωνιάδης, Ιωάννης Βεκρής, Αργύρης Μήτσου, Νίκος Γ. Βαρδινογιάννης, Νίκος Θ. Βαρδινογιάννης, Ευάγγελος Σαμαράς, Δημήτρης Σκιάνης, Ιάκωβος Γεωργάνας, Γιώργος Σπηλιωτόπουλος, Παύλος Γιαννακόπουλος, Μιχαήλ Ζολώτας, Ιωάννης Ξυλάς, Παναγιώτης Δάβαρης, Αδαμάντιος Πολέμης και Αθανάσιος Γιαννακόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x