Stoiximan Super League

Εντίνιο: «Υπάρχουν προτάσεις…»

Την αποχώρησή του από την ΑΕΚ προανήγγειλε ο Εντίνιο. Κληθείς να σχολιάσει τις φήμες από τη Ρουμανία, ότι η Στεάουα Βουκουρεστίου ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, ο Πορτογάλος επιθετικός ήταν ξεκάθαρος για τις προθέσεις του.

Την αποχώρησή του από την ΑΕΚ προανήγγειλε ο Εντίνιο. Κληθείς να σχολιάσει τις φήμες από τη Ρουμανία, ότι η Στεάουα Βουκουρεστίου ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, ο Πορτογάλος επιθετικός ήταν ξεκάθαρος για τις προθέσεις του. «Οι άνθρωποι της ΑΕΚ γνωρίζουν ότι θέλω να φύγω. Προτεραιότητά μου είναι να αγωνιστώ εκτός Πορτογαλίας και ο μάνατζέρ μου με έχει ενημερώσει πως υπάρχουν προτάσεις. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω για την ώρα», τόνισε ο 26χρονος άσος.

Με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Εντίνιο μίλησε στον ρουμανικό Τύπο το νέο απόκτημα της ΑΕΚ, Ίλιε Ιορντάκε, που είχε δοκιμαστεί από την ομάδα τον Μάιο και γνώρισε από κοντά τον «Έντι». «Μόλις εντάχθηκα στην ομάδα, αλλά έχω δει τον Εντίνιο στην προπόνηση. Είναι πολύ κινητικός, έχει καλή τεχνική κατάρτιση και έχει αίσθηση του γκολ. Θα ήταν μία πολύ καλή μεταγραφή», είπε ο Ρουμάνος μέσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x