Stoiximan Super League

Οι πρώτες αντιδράσεις των εκπροσώπων για την κλήρωση

Η Σούπερ Λίγκα ξανά στο προσκήνιο. Ολοκληρώθηκε σήμερα η κλήρωση για το πρωτάθλημα της νέας περιόδου με την κληρωτίδα να… βγάζει ντέρμπι στην έναρξη της σεζόν. Τα βλέμματα όλων θα στραφούν στο ΟΑΚΑ στις 22 Αυγούστου, καθώς ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στην πρεμιέρα.

Η Σούπερ Λίγκα ξανά στο προσκήνιο. Ολοκληρώθηκε σήμερα η κλήρωση για το πρωτάθλημα της νέας περιόδου με την κληρωτίδα να… βγάζει ντέρμπι στην έναρξη της σεζόν. Τα βλέμματα όλων θα στραφούν στο ΟΑΚΑ στις 22 Αυγούστου, καθώς ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στην πρεμιέρα.

Μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος οι εκπρόσωποι των ομάδων αναφέρθηκαν στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής, αλλά και στην εικόνα των ελληνικών γηπέδων, η οποία πρέπει να αλλάξει.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις των εκπροσώπων

Σάββας Θεοδωρίδης(Γενικός αρχηγός Ολυμπιακού): «Για τα ντέρμπι να μην συζητάμε. Ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να δίνει τριάντα ντέρμπι το χρόνο και είναι υποχρεωμένος να κερδίζει. Πιστεύω ότι θα ευχαριστήσουμε τον κόσμο και θα δούμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Αυτό κανει καλό σε όλο το ποδόσφαιρο. Οταν φέρνεις τόσο μεγάλους παίκτες θες και ανάλογους αγωνιστικούς χώρους. Στην Ευρώπη οι αγωνιστικοί χώροι είναι χαλί. Αν δεν φτιαχνούν τα γήπεδα δεν θα δούμε καλό ποδόσφαιρο. Το πρωτο που πρέπει να διορθωθεί ειναι οι αγωνιστικοί χώροι. Μακάρι να γίνουν ωραία παιχνίδια. Ο πρόεδρος μας δεν λέει λόγια κάνει έργα. Ο Ολυμπιακός θα βρει τον δρόμο του και τους παίκτες που έφυγαν θα τους αντικαταστήσουμε με καλύτερους».

Αντώνης Αντωνιάδης (αντιπρόεδρος Παναθηναϊκού): «Δεν πιστεύω ότι οποιαδήποτε κλήρωση παίζει αποφασιστικό ρόλο στην πορεία μιας ομάδας. Ο Παναθηναϊκός θα είναι πανέτοιμος να ανταποκριθεί στις δυσκολίες του πρωταθλήματος. Πέρυσι χάθηκαν βαθμοί από τις μικρές ομάδες. Νομίζω πως αυτό φέτος δεν θα ξανασυμβεί. Μάλιστα φέτος ξεκινάμε απέναντι στην ομάδα που μας κέρδισε δύο φορές πέρυσι. Πριν την πρεμιέρα θα έχει δώσει αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ ο Παναθηναϊκός και θα είναι προετοιμασμένος. Θεωρώ ότι θα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα της Super League. Να απομακρυνθούν οι αθλιότητες των ελληνικών γηπέδων και να έχουμε αξιοπιστία».

Ντίνος Παπαποστόλου (εκπρόσωπος ΑΕΚ): «Σημασία έχει η ομάδα να μπαίνει στο γήπεδο και να προσπαθεί να κερδίζει το παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο ξεκίνημα, καθώς έχουμε και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ενδιάμεσα».

Ηλίας Βιολίδης (εκπρόσωπος ΠΑΟΚ): «Δεν παίζει πολύ μεγάλη σημασία η κλήρωση του πρωταθλήματος. Πάντα ο κόσμος περιμένει από την ομάδα μας το καλύτερο. Περιμένουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς βία, με περισσότερο θέαμα».

Γιάννης Κόντης (εκτελεστικός διευθυντής Άρη): «Δεν υπάρχει ευνοϊκή κλήρωση. Όλοι θα παίξουν με όλους. Αν είμαστε σε καλή κατάσταση, μπορούμε να ξεκινήσουμε αισιόδοξοι το νέο πρωτάθλημα. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια και ελπίζουμε να είναι συνέχεια κοντά μας».

Θόδωρος Σαββάκης (αντιπρόεδρος Πανθρακικού): «Το θέμα είναι να δούμε καλό ποδόσφαιρο, το παιχνίδι να παίζεται μόνο στο γήπεδο και να έχουμε καλές διαιτησίες. Έχουν αρχίσει εργασίες για την επέκταση της μίας πλευράς του πετάλου. Είναι ένα τεράστιο βήμα για την ομάδα αυτό».

Απόστολος Παπουτσάκης (πρόεδρος Εργοτέλη): «Ξεκινάμε ένα πρωτάθλημα με δεδομένο ότι όλοι θα παίξουμε με όλους. Για την Κρήτη αξίζει να υπάρχουν δύο ομάδες στη Super League. Ελπίζω να υπάρξει καταστολή της βίας και να παίξουν οι ομάδες καλό ποδόσφαιρο, ώστε να ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι».

Γιώργος Χρηστοβασίλης (πρόεδρος ΠΑΣ Γιάννινα): «Στόχος μας είναι να βάλουμε κάποιες γερές βάσεις για το μέλλον, να φτιάξουμε ένα μεγάλο γήπεδο και να παραμείνουμε για πολλά χρόνια στη Super League»

Γιώργος Μποροβήλος (Πρόεδρος Αστέρα Τρίπολης): «Η διαδικασία ήταν άψογη. Ειμαι βέβαιος ότι το νέο πρωτάθλημα θα έιναι καλύτερο. Το προϊον για τη νέα χρονιά θα είναι καλύτερο από το προηγούμενο και Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο αφού η συμμετοχή του στο περσινό πρωτάθλημα αυξήθηκε κατά 24%. Ο Αστέρας πιστεύω ότι θα δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο και στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τη πρώτη χρονιά στην κατηγορία και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος. Επιθυμία μας είναι να μην υπάρχει βία, να παιχτεί καλύτερο ποδόσφαιρο να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να ανταμειφθεί με θέαμα. Εμείς έχουμε πάρει τα μηνύματα, έχουμε πολλά κακά και πρέπει να προσφέρουμε καλύτερο προιόν και ο φίλαθλος να έχει όλες εκείνες τις συνθήκες ώστε να ξανάρθει στο γήπεδο»

Δήμος Πολύκαρπος (Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής): «Προγραμματίζουμε την ομάδα, με βάση και το νέο προπονητή μας για να αντιμετωπίσουμε τους πάντες και συνεπώς δεν είχε σημασία για εμάς η σειρά των αγώνων. Πάντως, σημαντικό είναι το γεγονός ότι αρχίζουμε εκτός έδρας και αυτό σημαίνει ένα άγχος λιγότερο σε σχέση με τις προηγούμενες φορές. Πιστεύουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της Κομοτηνής, μαζί με τον κόσμο μας, όπως και για όλο τον Μαραθώνιο του πρωταθλήματος».

Νίκος Χαϊτόγλου (Διοικητικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ηρακλής): «Δεν μας απασχολεί η σειρά των αγώνων, καθώς θα αγωνιστούμε όλοι με όλους. Εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για μια καλύτερη σεζόν, που τόσο πολύ επιθυμούμε όλοι μας, με έναν καλύτερο και διαφορετικό Ηρακλή. Εκεί αποβλέπουν οι κινήσεις μας και με την βοήθεια του κόσμου ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x