Stoiximan Super League

«Από το κακό στο χειρότερο η καριέρα του Ίβανσιτς»

Η πτωτική του πορεία αποτελεί πρώτο θέμα στα αθλητικά ειδησεογραφικά πρακτορεία της χώρας του. Ο Αντρέας Ίβανσιτς, ο μέχρι πρότινος «καθρέφτης» του αυστριακού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, βλέπει την… κατηφόρα στην καριέρα του να μην έχει τελειωμό!

Η καθοδική του πορεία αποτελεί πρώτο θέμα στα αθλητικά ειδησεογραφικά πρακτορεία της χώρας του. Ο Αντρέας Ίβανσιτς, ο μέχρι πρότινος «καθρέφτης» του αυστριακού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, βλέπει την… κατηφόρα στην καριέρα του να μην έχει τελειωμό!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα «oe24.at»: «Ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας βρίσκεται στην εξέδρα, χωρίς να τον θέλει κανείς. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χνκ Τεν Κάτε, δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του. Ο ομοπονδιακός τεχνικός της Αυστρίας, Ντίντι Κονσταντίνι τον αντικατέστησε και έχρισε αρχηγό τον Εμάνουελ Πόγκατετζ, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο στην ήττα με 2-0 από τη Σουηδία στο Γκρατς ο Ίβανσιτς αποδοκιμάστηκε».

Στο εν λόγω δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του μάνατζερ του αριστερού μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Στανγκάσινγκερ: «Προς το παρών, ο Αντρέας δεν έχει ούτε δευτερόλεπτο για να σκεφτεί την επιστροφή του στην εθνική. Θέλει μόνο να ηρεμήσει και να συγκεντρωθεί στους στόχους του. Στην Αυστρία θα πρέπει να είστε χαρούμενοι που έχετε έναν ποδοσφαιριστή σαν εκείνον. Αγωνίστηκε και πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις, ενώ ξεχώρισε στην Ελλάδα το 2007. Μετά από όλα αυτά είναι κενός πνευματικά αλλά από σωματικά. Δεν πρόκειται για δράμα αλλά λογική εξέλιξη».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x