Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Ο ακριβός Γκριγκέρα και οι άλλοι

Η απόκτηση ενός δεξιού μπακ περνά σε πρώτο πλάνο για τον Παναθηναϊκό κατόπιν εισήγησης του Χενκ Τεν Κάτε. Απρόσιτος λόγω κασέ ο Γκριγκέρα, δεν ενδιαφέρει ο Σεϊταρίδης. Ολοκληρώνεται του Μπιέρσμιρ. Αποσυμφορίζεται το ρόστερ. Ενοχλήσεις στο δικέφαλο ο Καραγκούνης. «Πρέπει να παίζουμε σαν νικητές. Δεν φοβόμαστε κανέναν», .

Η απόκτηση ενός δεξιού μπακ περνά σε πρώτο πλάνο για τον Παναθηναϊκό. Ο Χενκ Τεν Κάτε κρίνει πως η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση, αφού μετά την αποχώρηση του Μίκαελ Νίλσον και το θανατηφόρο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο Μπράις Μουν (με όποιες συνέπειες ακολουθήσουν) έχουν περιορίσει τις λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Ολλανδός τεχνικός με την επιστροφή του από το Ιβερντόν θα έχει συνάντηση με τον Κώστα Αντωνίου για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ήδη εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις παικτών.

Ιδανική επιλογή θα ήταν ο Ζντένεκ Γκριγκέρα, ωστόσο η αξίωση του παίκτη για ετήσιο κασέ 3 εκατ. ευρώ αποθαρρύνει τους «πράσινους». Άλλωστε η διοίκηση της ΠΑΕ έχει ορίσει ως ταβάνι στις ετήσιες απολαβές για κάθε παίκτη τα 2,5 εκατ. ευρώ και δεν θέλει να διαταράξει τις ισορροπίες. Περίπτωση να κινηθεί ο Παναθηναϊκός για τον ελεύθερο Γιούρκα Σεϊταρίδη δεν υπάρχει, όπως διαρρέει από την ΠΑΕ.

Τελειώνει του Μπιέρσμιρ

Μικρή είναι η διαφορά που χωρίζει τον Παναθηναϊκό από την Γκέτεμποργκ για την απόκτηση του Ματίας Μπιέρσμιρ. Οι «πράσινοι» έχουν ήδη συμφωνήσει με τον 22χρονο Σουηδό αμυντικό και μένει να φανεί αν θα ενταχθεί τώρα ή τον Ιανουάριο, ως ελεύθερος, στο δυναμικό τους. Αυτό είναι και το ατού του «τριφυλλιού» στις διαπραγματεύσεις με τον σουηδικό σύλλογο, που εκτιμάται πως τελικά θα πει το ναι με ένα ποσό μικρότερο των 400.000 ευρώ.

Εκτός προγράμματος ο «Κάρα»

Ο Γιώργος Καραγκούνης δεν ακολούθησε το απογευματινό πρόγραμμα προπόνηση την Τετάρτη, λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο, ένα πρόβλημα που αποκόμισε στην πρωινή προπόνηση. Ο διεθνής μέσος πάντως δεν έχει κάτι ανησυχητικό. Η αποστολή των «πρασίνων» παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα την Πέμπτη και σε μία εβδομάδα θα αναχωρήσουν για την Αυστρία, όπου θα γίνουν οι τελικές πρόβες εν όψει του πρώτου αγώνα για τα προκριματικά του Champions League.

«Αδειάζει» το ρόστερ

Σιγά-σιγά αποσυμφορίζεται το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ο Σωτήρης Λεοντίου δόθηκε δανεικός στην Καβάλα, ο Αρκάντιους Μάλαρτζ έφυγε με μεταγραφή στη Λάρισα, ο Ντέιβιντ καταλήγει δανεικός στη Βίσλα Κρακοβίας, ενώ ο Αλέξανδρος Τζιόλης βλέπει θετικά την προοπτική να αγωνιστεί στη Σεντ Ετιέν. Τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους εξετάζουν οι Μάντζιος, Κλέιτον, Ίβανσιτς, Δημούτσος και Δάρλας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x