Stoiximan Super League

Εντίνιο: «Είμαι κοντά σε σύλλογο της Αγγλίας»!

Στην Αγγλία είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Αρνάλντο Εντίνιο, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Goal», χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερα. «Ξέρω όμως πως προτίθεται να δώσει τα 2 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η ΑΕΚ. Είναι άδικο πάντως αυτό. Έχω πει στη διοίκηση πως το σωστό είναι να με αφήσει με 1,2 εκατομμύρια ευρώ περίπου», είπε επίσης ο Πορτογάλος επιθετικός,εκφράζοντας για άλλη μια φορά το παράπονο του για την τιμή που τον κοστολογεί η «Ένωση».

Στην Αγγλία είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Αρνάλντο Εντίνιο, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Goal», χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερα. «Ξέρω όμως πως προτίθεται να δώσει τα 2 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η ΑΕΚ. Είναι άδικο πάντως αυτό. Έχω πει στη διοίκηση πως το σωστό είναι να με αφήσει με 1,2 εκατομμύρια ευρώ περίπου», είπε επίσης ο Πορτογάλος επιθετικός, εκφράζοντας για άλλη μια φορά το παράπονο του για την τιμή που τον κοστολογεί η «Ένωση».

«Δεν είμαι στην Ελλάδα. Μίλησα με τον πρόεδρο και μου είπε να πάρω και άλλη άδεια για να χαλαρώσω. Θα έρθω μια και καλή στην Ελλάδα, όταν θα έχω νέα με τη μεταγραφή μου. Ο μάνατζέρ μου ήδη μιλάει με ομάδα στην Αγγλία και είμαι πολύ κοντά στο να κλείσω», είπε αρχικά ο 27χρονος παίκτης και πρόσθεσε: «Είχα πρόταση και από Τουρκία, αλλά δεν ήθελα να πάω. Ο ατζέντης μου μιλάει με μία ομάδα από Ισπανία, μία από Γαλλία και δύο από Αγγλία. Εκεί θα πάω μάλλον, στην Αγγλία. Είμαστε πολύ κοντά. Δεν μπορώ να αποκαλύψω ποια ομάδα είναι».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σετουμπάλ είπε ότι συμφέρει και τον ίδιο να πουληθεί με αρκετά χρήματα, αλλά τόνισε παράλληλα πως είναι άδικο να ζητάει 2 εκατ. ευρώ η ΑΕΚ για να τον παραχωρήσει.

«Και εμένα με συμφέρει να πωληθώ περισσότερα, αλλά δεν γίνονται έτσι οι δουλειές. Είναι λογικό μια ομάδα να σου λέει πως δεν είναι δυνατό να σου δώσω 2 εκατομμύρια ευρώ για έναν παίκτη με εννιά συμμετοχές. Εντάξει, έπαιξα στην εθνική, αλλά και εκεί λίγο. Αν δεν τα δώσουν τελικά τα 2 εκατομμύρια θα μιλήσω με τον κ. Θανόπουλο και θα τα βρούμε. Η τελευταία μας επικοινωνία ήταν πολύ καλή. Δεν θέλω να φύγω ελεύθερος από την ΑΕΚ. Θέλω η ΑΕΚ να πάρει λεφτά από μένα, γιατί ξέρω ότι η ομάδα τα έχει ανάγκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εντίνιο και στη συνέχεια δήλωσε πως αγαπάει την ομάδα, αλλά και ότι είναι ανεπιθύμητος σε αυτήν.

«Εγώ την αγαπάω την ΑΕΚ, την έχω μέσα στην καρδιά μου. Λατρεύω τους φιλάθλους και αν δεν είχε πρόβλημα μαζί μου ο προπονητής δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω. Εγώ θέλω το καλό της ΑΕΚ και το απέδειξα. Τον Γενάρη είχε πολύ καλή πρόταση από δύο ομάδες. Η Τότεναμ πλήρωνε καλά λεφτά και όταν πήγα στον καμαράκι του προπονητή και του είπα ότι έχω πρόταση για να φύγω, μου είπε "όχι, Έντι σε υπολογίζω. Είσαι καλός παίκτης, ομάδα σε έχει ανάγκη και σε θέλουμε εδώ μαζί μας". Και δεν έφυγα. Αλλά τώρα δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Είμαι ανεπιθύμητος. Ο προπονητής κάνει ότι θέλει», δήλωσε ο παίκτης των «κιτρινόμαυρων» και έδωσε… υπόσχεση πως θα πει τι γινόταν στην προπόνηση, αλλά όταν φύγει από την ΑΕΚ.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος που διαβάζω στο ίντερνετ ότι εγώ φταίω για όλα και δεν είμαι καλό παιδί και ότι προκαλώ πρόβλημα στην ομάδα. Ο κόσμος δεν ξέρει. Όταν υπογράψω στην ομάδα θα μιλήσω και θα πω σε όλους τι γινόταν στην προπόνηση. Οι συμπαίκτες μου ξέρουν πόσο μεγάλο πρόβλημα είχε ο προπονητής μαζί μου και τι μου έκανε στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Που μας έλεγε στον τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πόσο σημαντικό ήταν να κερδίσουμε και πόσο ήθελε να κερδίσουμε και δεν με έβαλε ποτέ να παίξω. Πάντα φταίει για όλα ο Έντι αλλά κανένας δεν ρώτησε και τη δική μου γνώμη να δει πως νιώθω. Πάντως τα πράγματα τώρα είναι πολύ καλά. Θα έρθω με την πρόταση και θα είμαστε όλοι καλά», κατέληξε ο Εντίνιο.

Eπιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x