Η Σεβίλλη ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πως ο Έντζο Μαρέσκα είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Το www.sportfm.gr επικοινώνησε με τον Ιταλό μέσο, ο οποίος μας ξεκαθάρισε πως «αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτα οριστικό. Αύριο, όμως, θα τελειώσουν όλα και επίσημα ». Χέρενφεν-Ολυμπιακός 0-1

Κάμπτονται οι ενδοιασμοί

Το θέμα του Άλτιντορ είναι λίγο πολύ γνωστό από χθες(10/7) το βράδυ. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στον Ολυμπιακό έλεγαν χθες το μεσημέρι ότι εξετάζονται οι περιπτώσεις Εντού που έμεινε ελεύθερος από την Μπέτις, Μοριέντες και Άλτιντορ για την επίθεση. Το βράδυ προέκυπτε πως υπάρχει κινητικότητα για τον τελευταίο, αλλά και ενδοιασμοί, διότι θεωρείται ρίσκο η μεταγραφή λόγω του ότι πρόκειται για νεαρό, αλλά και δανεικό παίκτη. Επιπλέον, είναι ξένος και δεν υπάρχει κενή θέση. Η πληροφορία που υπάρχει από χθες το βράδυ είναι πως έχει «κλείσει» η μεταγραφή αν και από τον Ολυμπιακό το διαψεύδουν.

Ο 19χρονος επιθετικός θέλει 900.000 ευρώ ετησίως και η Βιγιαρεάλ του Ερνέστο Βαλβέρδε 600- 700.000 ευρώ για το δανεισμό του παίκτη. Οι επαφές συνεχίζονται και θεωρείται πως σήμερα ή αύριο θα ολοκληρωθεί και αυτή μεταγραφή. Του Εντού δεν προχώρησε όπως φαίνεται διότι ο Κετσπάγια θέλει ένα παίκτη-«κολώνα» που θα παίζει στην περιοχή και ο Εντού είναι περιφερειακός επιθετικός και σε καμία περίπτωση δεν έχει το άλλο στοιχείο που προαναφέραμε. Ο Μοριέντες τα έχει αυτά τα δύο στοιχεία, αλλά ζητάει 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο, είναι 33 ετών και στον Ολυμπιακό δεν αρέσει αυτός ο συνδυασμός.

Παρακολουθείστε τον Μαρέσκα...




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x