Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Νέο «τεστ» με Τσβόλε

Κόντρα στην Τσβόλε θα δώσει το δεύτερο τεστ επί ολλανδικού εδάφους σήμερα το απόγευμα Ολυμπιακός, στην πόλη του Βέζεπ. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 20:00 (ώρα Ελλάδος), χωρίς ωστόσο να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη. Το πρωί οι παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια γυμνάστηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς. Συντηρητική αγωγή ο Γκαλίτσιος.

Κόντρα στην Τσβόλε θα δώσει το δεύτερο τεστ επί ολλανδικού εδάφους σήμερα το απόγευμα Ολυμπιακός, στην πόλη του Βέζεπ. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 20:00 (ώρα Ελλάδος), χωρίς ωστόσο να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη. Παράλληλα, το πρωί οι παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια γυμνάστηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς. Κανονικά συμμετείχε στο πρόγραμμα ο άτυχος της χθεσινής μέρας, Άρης Σοϊλέδης (υπέστη διάστρεμμα). Η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Ατομικό ακολούθησαν οι Γκαλέτι και Ντάρμπισιρ, ενώ με πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα συνέχισαν Στολτίδης και Αβρ. Παπαδόπουλος. Ο τελευταίος, για προληπτικούς λόγους, καθώς αποκόμισε ένα χτύπημα στο παιχνίδι με τη Χέρενφεϊν.

Συντηρητική αγωγή ο Γκαλίτσιος

Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι επισκέφθηκε σήμερα ο Γιώργος Γκαλίτσιος, εξαιτίας του κατάγματος ρινικού οστού, με το οποίο «έφυγε» από την αναμέτρηση με τη Χέρενφεϊν. Ο 22χρονος αμυντικός θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή για περίπου δέκα ημέρες και έπειτα θα μπει ξανά στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x