Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Επόμενη κίνηση… επιθετικός

Σε ρυθμούς... επιθετικού κινούνται στον Ολυμπιακό. Πρώτος υποψήφιος για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης των Πειραιωτών είναι, ως γνωστόν, ο Τζόζι Άλτιντορ. Στο προσκήνιο όμως επανήλθε και το όνομα του Μπομπό. «Δεν με δίνετε, ζητώντας εξωφρενικά ποσά, ενώ έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, που μου δίνει περισσότερα χρήματα», φέρεται να δήλωσε ο Βραζιλιάνος φορ.

Σε ρυθμούς... επιθετικού κινούνται στον Ολυμπιακό. Πρώτος υποψήφιος για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης των Πειραιωτών είναι, ως γνωστόν, ο Τζόζι Άλτιντορ. Πάντως, ο 20χρονος Αμερικανός φορ, που ανήκει στη Βιγιαρεάλ, σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύτηκε σε δημοσιογράφο στην πατρίδα του, δεν προτίθεται να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Στο προσκήνιο όμως επανήλθε χθες και το όνομα του Μπομπό. «Δεν με δίνετε, ζητώντας εξωφρενικά ποσά, ενώ έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, που μου δίνει περισσότερα χρήματα», φέρεται να δήλωσε ο Βραζιλιάνος φορ, ο οποίος έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να αποχωρήσει από την Μπεσίκτας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τις τελευταίες δύο ημέρες απέχει από τις προπονήσεις της ομάδας, επικαλούμενος ενοχλήσεις, ενώ στο στρατόπεδο του τουρκικού συλλόγου υπάρχει η αίσθηση ότι προσποιείται τον τραυματία.

Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό, από την άλλη, έχουν «παγώσει» εδώ και καιρό το θέμα Μπομπό, αφού θεωρούν παράλογες τις απαιτήσεις της Μπεσίκτας. Σε περίπτωση πάντως που αυτές μειωθούν, τότε δεν αποκλείεται να εξεταστεί εκ νέου η συγκεκριμένη περίπτωση. Από εκεί και πέρα, τα ονόματα των ελεύθερων Εντού, Μοριέντες, Πάντελιτς παραμένουν στη λίστα. Οι ενστάσεις για τις περιπτώσεις αυτές επικεντρώνονται κυρίως στο υψηλό κασέ που έχουν και όχι στο ηλικιακό κομμάτι. Βέβαια, δεν είναι απαραίτητο να επισπευστούν οι διαδικασίες για την απόκτηση επιθετικού. Αφενός για να γίνει καλύτερη έρευνα στην αγορά, αφετέρου διότι εκκρεμεί το θέμα της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΠΑΕ.

Φήμες για Μπεργκέσιο

Ένα όνομα που είχε ακουστεί στην αρχή του τρέχοντος μεταγραφικού «παζαριού» είναι αυτό του Μπεργκέσιο της Σαν Λορέντζο. Ο 25χρονος επιθετικός έχει προταθεί, αλλά δεν φαίνεται να βρίσκει πολλούς υποστηρικτές στο λιμάνι αυτή η επιλογή. Μην ξεχνάμε πάντως ότι έχει χριστεί διεθνής με την εθνική Αργεντινής.

Ιστορικό τραυματισμών ο Γκονζάλες

Ο Μαρκ Γκονζάλες είναι ο παίκτης που έχει «προκριθεί» για να καλύψει το κενό που άφησε κατά πρώτο λόγο με την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και κατά δεύτερο ο Λέτο, ο οποίος τελικά δεν αποκτήθηκε. Πέρα όμως από τις δυσκολίες στο στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Μπέτις, ένα στοιχείο που προβληματίζει ιδιαίτερα είναι το ιστορικό τραυματισμών (μυϊκών) που έχει ο Χιλιανός άσος. Σε δεύτερο πλάνο για τη θέση του αριστερού χαφ είναι ο Αρμεντέρος της Σεβίλλης, ο οποίος όμως την περασμένη σεζόν είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στους Ανδαλουσιανούς. Επιπλέον, προτάθηκαν οι Κέβιν Λεζέν της Οσέρ και Λουντοβίκ Ομπρανιάκ της Λιλ.

«Τελείωσε» του Λεντέσμα

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό κομμάτι όσον αφορά το νέο συμβόλαιο του Κριστιάν Λεντέσμα. Ο εκπρόσωπος του «λύκου», Αντριάν Καστιεγιάνος, ήρθε χθες στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο. Το ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών είχε σχέση με τη ρύθμιση όλων των λεπτομερειών της νέας συμφωνίας. Βάσει της ανακοίνωσης που εξέδωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, έγινε επέκταση για ακόμη ένα χρόνο, μέχρι το 2011, με προοπτική ανανέωσης για άλλον έναν. Παράλληλα αυξήθηκαν οι αποδοχές του, με τον Αργεντινό μέσο να λαμβάνει πλέον 500.000 ευρώ ετησίως.


Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x