Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Πρόβα Champions League

Την ομάδα που θα παίξει στα προκριματικά του Champions League θα δοκιμάσει σήμερα (19:00, ΝΕΤ) ο Χενκ Τεν Κάτε με τη Χοφενχάιμ. Στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη γερμανική ομάδα ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Τζιμπρίλ Σισέ, τον Σεμπαστιάν Λέτο και τον Κώστα Κατσουράνη. Ο Αντονι Βάντεν Μπόρε, ο οποίος παραχωρείται από την Τζένοα, προσφέρεται από μάνατζερ στο «τριφύλλι». Ωστόσο, οι «πράσινοι» επιμένουν ότι «δεν κάνουμε άλλες μεταγραφές».

Την ομάδα που θα παίξει στα προκριματικά του Champions League θα δοκιμάσει σήμερα (19:00, ΝΕΤ) ο Χενκ Τεν Κάτε με τη Χοφενχάιμ. Στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη γερμανική ομάδα ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Τζιμπρίλ Σισέ, τον Σεμπαστιάν Λέτο και τον Κώστα Κατσουράνη.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο 55χρονος τεχνικός στο χθεσινό δίτερμα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γκαλίνοβιτς, έχοντας στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Μουν, Βύντρα, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Μάτος, ο οποίος στα πλάγια θα έχει τους Γκάμπριελ (δεξιά) και Κατσουράνη (αριστερά). Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Σισέ, με τον Σαλπιγγίδη και τον Λέτο να αγωνίζονται ως εξτρέμ.

Το «τριφύλλι» θα έχει δύο απουσίες στο σημερινό φιλικό, αφού ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Αντε Ρουκάβινα δεν έκαναν προπόνηση ούτε χθες το απόγευμα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έκανε μόνο ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ ο Κροάτης φορ έκανε ατομικό πρόγραμμα. Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι με τη Χοφενχάιμ θα παρακολουθήσει και ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει σήμερα το βράδυ ή αύριο στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 13:00 θα διεξαχθεί η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, όπου συμμετέχει ο Παναθηναϊκός.

Προτάθηκε ο Βάντεν Μπόρε, αλλά…

Στον Παναθηναϊκό έχουν σταματήσει να ασχολούνται με την περίπτωση απόκτησης κάποιου δεξιού μπακ, όμως οι μάνατζερ εξακολουθούν να στέλνουν φαξ με παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στη συγκεκριμένη θέση. Το τελευταίο όνομα που προτάθηκε είναι του Αντονι Βάντεν Μπόρε. Πρόκειται για τον Βέλγο διεθνή παίκτη, ο οποίος βρίσκεται στην transfer list της Τζένοα.

Το «τριφύλλι» διερεύνησε την υπόθεση, καθώς ο 21 ετών ποδοσφαιριστής συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που είχε προ ημερών αξιώσει ο Χενκ Τεν Κάτε. Ωστόσο, οι διοικούντες επαναλαμβάνουν ότι το ρόστερ έχει διαμορφωθεί «εκτός αν προκύψει είτε ανάγκη είτε κάτι το εξαιρετικό μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».

Χρυσοί χορηγοί

Συνεδρίασε χθες το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ανακοίνωσε τη νέα πολιτική στο θέμα των χορηγών.

Ανακοίνωσε ότι ήδη ο σύλλογος έχει δύο φορές χρυσό χορηγό τον Θανάση Γιαννακόπουλο και χρυσό χορηγό τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Επειτα από πρόταση του προέδρου του Δ.Σ. που εγκρίθηκε ομόφωνα, αλλάζει ο τρόπος λειτουργίας του συλλόγου. Συγκεκριμένα, αποφασίσθηκε η δημιουργία επιτροπής αποτελούμενης από τον γεν. αρχηγό κ. Χρόνη Ακριτίδη και τους συμβούλους Θεόδωρο Λιακόπουλο, Στέφανο Αυγουλέα, Σωτήριο Λουμίδη και Βασίλειο Πιστιόλη, η οποία θα υλοποιήσει τη νέα χορηγητική πολιτική του συλλόγου. Βασικές αρχές είναι η δημιουργία των τριών κατηγοριών χορηγών: του χρυσού χορηγού με 300.000 ευρώ, του αργυρού χορηγού με 150.000 ευρώ, του απλού χορηγού για μικρότερα ποσά.

Ηδη ο σύλλογος έχει τον κ. Θανάση Γιαννακόπουλο δύο φορές χρυσό χορηγό και τον κ. Ιωάννη Βαρδινογιάννη χρυσό χορηγό. Την ευθύνη των τμημάτων θα έχει το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού Α.Ο., ενώ οι χορηγοί θα ενημερώνονται ανά τρίμηνο για τη διάθεση των χρημάτων τους
». Ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν επαφές από τριμελή επιτροπή (Ακριτίδης, Λιακόπουλος, Παναγούλιας) για το βόλεϊ Ανδρών.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x