Stoiximan Super League

Ντουντού: «Εξαρτάται από εμάς»

Από τον Ολυμπιακό, ο πρώτος άνθρωπος που κλήθηκε να σχολιάσει την κλήρωση, που έφερε στο δρόμο των «ερυθρολεύκων» τον νικητή του ζευγαριού Ζρίνσκι-Σλόβαν Μπρατισλάβας, ήταν ο Βραζιλιάνος μέσος, Ντουντού. Ο 26χρονος παίκτης εξήγησε πως όποιος και αν είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού, η πρόκριση «εξαρτάται από εμάς και κανέναν άλλον. Αν εμείς είμαστε όπως πρέπει, δεν θα έχουμε πρόβλημα να προκριθούμε», παραδέχθηκε ο πιο φορμαρισμένος παίκτης των Πειραιωτών στη φετινή προετοιμασία.

Από τον Ολυμπιακό, ο πρώτος άνθρωπος που κλήθηκε να σχολιάσει την κλήρωση, που έφερε στο δρόμο των «ερυθρολεύκων» τον νικητή του ζευγαριού Ζρίνσκι-Σλόβαν Μπρατισλάβας, ήταν ο Βραζιλιάνος μέσος, Ντουντού. Ο 26χρονος παίκτης των νταμπλούχων Ελλάδος εξήγησε πως όποιος και αν είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού, η πρόκριση «εξαρτάται από εμάς και κανέναν άλλον. Αν εμείς είμαστε όπως πρέπει, δεν θα έχουμε πρόβλημα να προκριθούμε», παραδέχθηκε ο πιο φορμαρισμένος παίκτης των Πειραιωτών στη φετινή προετοιμασία.

Ο Ντουντού σχολίασε και τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων», λέγοντας: «Πάμε αρκετά καλά και νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια. Είμαστε μεγάλη ομάδα και εξαρτάται από εμάς το τι θα συμβεί. Κάνουμε καλή δουλειά και ο προπονητής μας ξέρει πότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x