Stoiximan Super League

Ίβανσιτς: «Δεν αισθανόμουν καλά στην Αθήνα»

Τους λόγους που μεταγράφηκε στη Μάιντς εξήγησε ο Αντρέας Ίβανσιτς μιλώντας στον Τύπο της Αυστρίας. «Δεν αισθανόμουν καλά στην Αθήνα. Έχει σημασία για έναν ποδοσφαιριστή να έχει την εμπιστοσύνη και τη στήριξη της ομάδας του», δήλωσε ο 24χρονος μέσος

Τους λόγους που μεταγράφηκε στη Μάιντς εξήγησε ο Αντρέας Ίβανσιτς μιλώντας στον Τύπο της Αυστρίας. «Δεν αισθανόμουν καλά στην Αθήνα. Έχει σημασία για έναν ποδοσφαιριστή να έχει την εμπιστοσύνη και τη στήριξη της ομάδας του», δήλωσε ο 24χρονος μέσος. Ακολουθεί η συνέντευξη:

Ποιοι είναι οι βασικοί λόγοι που μεταγράφηκες σε ομάδα της Bundesliga;

«Ένας λόγος είναι η ομάδα που μου έδειξε ότι με θέλει και με χρειάζεται. Το περιβάλλον είναι εξαιρετικό κι εκτός των άλλων το γερμανικό πρωτάθλημα είναι σε ένα άλλο επίπεδο. Μαζί με το ιταλικό, το ισπανικό και το αγγλικό είναι τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Κάθε ποδοσφαιριστής εύχεται να αγωνιστεί σε ένα από τα τέσσερα αυτά πρωταθλήματα και είναι πρόκληση για μένα».

Μέχρι στιγμής η Μάιντς δεν έχει κάνει άλλες καλές μεταγραφές. Πώς βλέπεις το επίπεδο της ομάδας;

«Δεν γνωρίζω καλά ακόμη την ομάδα, αλλά σίγουρα έχει δυνατότητες. Έχω προπονηθεί μόλις μία φορά. Το υλικό της ομάδας παρέμεινε και η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά την άνοδο. Κανείς δεν ξέρεις μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Κάθε νεοφώτιστη ομάδα έχει πάντα δύσκολο έργο. Γνωρίζουμε όλοι καλά πως θα είναι μια δύσκολη σεζόν».

Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή δέχτηκες να μειωθούν οι αποδοχές σου και να έχει το συμβόλαιό σου ισχύ μόνο στη μεγάλη κατηγορία;

«Δεν θέλω να πω κάτι γι’αυτό. Δεν έχει σημασία αν θα κερδίζω περισσότερα ή λιγότερα χρήματα πλέον».

Πόσο μεγάλο ρόλο έπαιξε στην απόφασή σου να πάρεις μεταγραφή η επιθυμία σου να επιστρέψεις στην εθνική Αυστρίας;

«Ασφαλώς και θέλω να επιστρέψω στην εθνική ομάδα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Θέλω να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Ήθελα να βρίσκομαι σε μία ομάδα που θα αισθάνομαι καλά. Με τη Μάιντς μπορώ σίγουρα να πετύχω κάτι».

Πώς αισθάνεσαι να νιώθεις ότι η ομάδα σου σε εμπιστεύεται μετά από μία άσχημη σεζόν;

«Είναι πολύ όμορφο. Στο τέλος δεν αισθανόμουν καλά στην Αθήνα και ήθελα να φύγω. Για έναν ποδοσφαιριστή έχει πολύ μεγάλη σημασία να έχεις τη στήριξη και την εμπιστοσύνη της ομάδας. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του παίκτη τι θα κάνει».

Τι περιμένεις εσύ από τη Μάιντς και τι μπορείς να της δώσεις ο ίδιος;

«Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα και πιστεύω πως είμαι ένας παίκτης-ηγέτης. Η Μάιντς είναι ένας σύλλογος με στόχους και θέλω να τη βοηθήσω να τους πετύχει. Αρχικά στόχος μου είναι να προσαρμοστώ στη νέα μου ομάδα το συντομότερο δυνατό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x