Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Πρέπει να ηρεμήσουμε…»

Απογοητευμένος μπήκε στην ανθούσα Τύπου του Σταδίου «Αλκαζάρ» ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Σε αυτό το μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του, στις οποίες ωστόσο δεν παρέλειψε να στηρίξει τους παίκτες του. «Εγώ δεν είμαι απογοητευμένος από τα παιδιά. Μπορεί να είναι μια αποτυχία που αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη, αλλά ξέραμε και τα προβλήματα που υπήρχαν», είπε και πρόσθεσε: «Εμείς πρέπει να ηρεμήσουμε», τόνισε ο 41χρονος τεχνικός της ΑΕΛ.

Απογοητευμένος μπήκε στην ανθούσα Τύπου του Σταδίου «Αλκαζάρ» ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Σε αυτό το μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του, στις οποίες ωστόσο δεν παρέλειψε να στηρίξει τους παίκτες του. «Εγώ δεν είμαι απογοητευμένος από τα παιδιά. Μπορεί να είναι μια αποτυχία που αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη, αλλά ξέραμε και τα προβλήματα που υπήρχαν», είπε και πρόσθεσε: «Εμείς πρέπει να ηρεμήσουμε», τόνισε ο 41χρονος τεχνικός της ΑΕΛ.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τη σημερινή (23/7) ισοπαλία: «Ήταν φανερό ότι στο ματς υπερίσχυσε η ετοιμότητα του αντιπάλου και η δικιά μας μη ετοιμότητα. Όσοι είδαν την προετοιμασία καταλάβαιναν ότι όσο περνούσε η ώρα μειωνόταν ο ρυθμός των παικτών. Εγώ δεν είμαι απογοητευμένος από τα παιδιά. Μπορεί να είναι μια αποτυχία που αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη, αλλά ξέραμε και τα προβλήματα που υπήρχαν. Το ότι φτάσαμε σε ένα σημείο να χρησιμοποιήσω στα δύο ματς παιδιά μικρής ηλικίας, ήταν φανερό ότι υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα. Δεν είναι η στιγμή να ψάξουμε για δικαιολογίες. Αυτό που θέλουμε είναι να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Γενικά δεν έχουμε ετοιμάσει καμία ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον αντίπαλο. Εμείς πρέπει να ηρεμήσουμε και να κοιτάξουμε πως θα αντεπεξέλθουμε στον επόμενο μήνα, ώστε να είμαστε αυτοί που πρέπει στο πρωτάθλημα».

Για το αν η πρόκριση κρίθηκε από το πρώτο ματς και την ήττα 2-0: «Το πρώτο ματς δεν ήταν για να χάσουμε 2-0. Όμως αυτό το σκορ σε αναγκάζει να κυνηγάς το γκολ στον επαναληπτικό. Πιστεύω ότι η ομάδα χρειαζόταν μια-δύο επιλογές, διότι κάποιοι παίκτες που έπαιξαν είχαν προβλήματα. Ο Τουμέρ δεν μπορούσε να παίξει πάνω από ένα ημίχρονο. Ο Σίμιτς και ο Τοάμα ήταν ανέτοιμοι,. Όσο περνούσε η ώρα λιγόστευαν οι δυνάμεις. Οι επιλογές δεν ήταν αυτές που έπρεπε τώρα ποιος φταίει, δεν μπορούμε να μπούμε αυτή τη στιγμή. Οι παίκτες που ήταν στον πάγκο δεν ήταν παίκτες που έπαιζαν σε θέσεις που είχαμε κενά. Το γκολ που δεχτήκαμε βέβαια ήταν μια κακή συμπεριφορά της άμυνας. Όσο και να φαίνεται παράξενο, δεν έχω παράπονο από τους παίκτες. Ξέρω τι έχουν κάνει και πως έχουν ετοιμαστεί».

Για τον Μετίν: «Κάποια στιγμή σκέφτηκα να τον βγάλω διότι φοβούμουν τους τραυματισμούς. Έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια. Θα του δώσω συγχαρητήρια. Λίγοι θα μπορούσαν να είχαν την ψυχή να παίξουν επί 90 λεπτά».

Για τις μεταγραφές: «Η ομάδα έχει καλούς παίκτες που δεν τους έχουμε δει ακόμη. Όπως ο Ντέλσον, ο Αμπουχατζίρα. Οι μεταγραφές θα γίνουν. Δεν είναι η στιγμή που πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δουλέψουμε από εδώ και πέρα. Μάλιστα ήρθαν 2-3 παίκτες που ήταν ανέτοιμοι. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον πρόεδρο. Για ποιο λόγο; Όλοι είναι στενοχωρημένοι. Δεν ήταν καλή ομάδα. Αν μια ομάδα έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της, είναι καλύτερη. Φάνηκε αυτό στο δεύτερο ημίχρονο. Βέβαια στο πρώτο μέρος υπήρχε διαφορά όσο είχαμε δυνάμεις».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος θα πρέπει να είναι κοντά. Έχει αποδείξει ότι σε δύσκολες στιγμές ήταν κοντά. Μπορεί να μην περίμεναν τον αποκλεισμό αλλά πιστεύω ότι και αυτοί είδαν ότι υπήρχαν προβλήματα στην ομάδα».

Για το αν έχει μερίδιο ευθύνης για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στις μεταγραφές: «Έχω προτείνει ήδη κάποιους παίκτες ενώ κάποιες άλλες χάλασαν. Πάντως έχουμε καλούς παίκτες όπως ο Ντέλσον και ο Αμπουχατζίρα που δεν έπαιξαν και έχουν ποιότητα. Ίσως από κάτι άσχημο μπορεί να βγει κάτι καλό όπως η συμμετοχή του Σιατραβάνη. Εξάλλου αν εξαιρέσουμε έναν κεντρικό αμυντικό και δύο επιθετικούς η ομάδα δεν έχει κενά. Εγώ πιστεύω ότι θα είναι καλή η ομάδα».

Για το αν δυσκολεύει η μεταγραφή του Σαγκανόφσκι μετά τον αποκλεισμό: «Δεν το ξέρω αυτό σίγουρα άλλο κίνητρο υπάρχει όταν παίζεις στην Ευρώπη και άλλο όταν δεν παίζεις. Θα δούμε. Υπήρχε κάποιος λόγος που δεν κάνατε εσωτερικές αλλαγές. Ο Σίμιτς έχει οστικό οίδημα από τον ΟΦΗ. Προσπάθησε και έδωσε ότι καλύτερο μπορούσε. Ο Ντιόγο πολύ επιθετικός. Ο Τοάμα ήταν πιο ανέτοιμος. Δεν νομίζω ότι στη διάρκεια του πρωταθλήματος θα γίνει αυτό».

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x