Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Αναχωρεί στις 10:00 για Μπρατισλάβα

Αύριο Τρίτη (28/7), στις 10:00, αναχωρεί η αποστολή του Ολυμπιακού -με πτήση τσάρτερ- για την Μπρατισλάβα. Η άφιξη της ομάδας στη Σλοβακία αναμένεται δύο ώρες αργότερα (11:05 τοπική). Για το απόγευμα της ίδιας μέρας 19:00 -τοπική ώρα-είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση των "ερυθρολεύκων" πριν από το παιχνίδι με τη Σλόβαν (Τετάρτη, 29/7, 21:00), στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αύριο Τρίτη(28/7), στις 10:00, θα αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού -με πτήση τσάρτερ- για την Μπρατισλάβα. Η άφιξη της ομάδας στη Σλοβακία αναμένεται δύο ώρες αργότερα (11:05 τοπική). Για το απόγευμα της ίδιας μέρας 19:00 -τοπική ώρα-είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση των "ερυθρολεύκων" πριν το παιχνίδι με τη Σλόβαν (Τετάρτη, 29/7, 21:00), στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες των Πειραιωτών θα γυμναστούν στο γήπεδο της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Μισή ώρα νωρίτερα θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου του τεχνικού της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια, στο Nation Tennis Center, το οποίο βρίσκεται κοντά στην κεντρική είσοδο του γηπέδου της Σλόβαν.

Στη λίστα Β ο Νικλιτσιώτης

Η Πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι συμπεριέλαβε τον Γιώργο Νικλιτσιώτη στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για τα παιχνίδια με τη Σλόβαν. Στη λίστα Β, όμως, που αφορά τους γηγενείς παίκτες.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x