Stoiximan Super League

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο «μικροσκόπιο»

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Σπάρτα Πράγας, απ’ το www.sport-fm.gr.

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Σπάρτα Πράγας, απ’ το www.sport-fm.gr.

Γκαλίνοβιτς: Προδόθηκε απ’ την άμυνά του. Τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο γκολ έμεινε εκτεθειμένος, ενώ στο τρίτο εκεί που πήγε η μπάλα απ’ το δυνατό σουτ του Κάλουντα, δύσκολα μπορούσε ν’ αντιδράσει.

Βύντρα: Η συνεργασία του με τον Καντέ δεν λειτούργησε ποτέ. Ο διεθνής παίκτης δεν πήδηξε όσο θα έπρεπε στο πρώτο γκολ με αποτέλεσμα να του πάρει την κεφαλιά ο Χόλεντα, ενώ υπέπεσε σε αρκετά λάθη και δεν ήταν σταθερός.

Καντέ: Φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την κακή αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού. Και στα δύο γκολ άφησε μαζί με τους υπόλοιπους εκτεθειμένους τον Γκαλίνοβιτς, ενώ δείγμα της αστάθειας του ήταν όταν άνευ λόγου υπέπεσε σε τραγικό λάθος στο 47΄. Η αλλαγή του με τον Σαριέγκι μαρτυρά πολλά.

Σπυρόπουλος: Είχε να καλύψει ολόκληρη την αριστερή πτέρυγα μέχρι την είσοδο του Λέτο και δημιουργήθηκαν πολλά κενά. Απ’ τη στιγμή που μπήκε ο Αργεντινός, απέκτησε στήριγμα και ανταπεξήλθε καλύτερα, ενώ με ωραία μπαλιά έδωσε την ασίστ για το γκολ.

Μπιέρσμιρ: Συμμετείχε και αυτός στο «γύμνωμα» της άμυνας, αλλά δεν φέρει τη ευθύνη των υπολοίπων. Έδειξε πως στο κέντρο της άμυνας θα ήταν πιο χρήσιμος. Ο Σουηδός που έπαιξε κατ’ ανάγκη δεξιός μπακ έδειξε ξεκάθαρα πως δεν του ταιριάζει η θέση.

Γκάμπριελ: Δεν συνεργάστηκε καλά, κατέφευγε στη λύση της σέντρας και συνέβαλε στην προβλέψιμη ανάπτυξη που ήταν εύκολη λεία για τους Τσέχους αμυντικούς.

Σαλπιγγίδης: Κέρδισε το πέναλτι το οποίο δεν αξιοποίησε ο Σισέ, ενώ σημείωσε το μοναδικό τέρμα που δίνει τις ελπίδες πρόκρισης στον Παναθηναϊκό. Προς το τέλος του αγώνα ήταν και πάλι εκεί που έπρεπε και ισοφάρισε, αλλά χωρίς να καταλάβει τον λόγο είδε τον διαιτητή να ακυρώνει το τέρμα του.

Σισέ: Δεν πήρε σε καμία περίπτωση τις μπαλιές που θα έπρεπε, ώστε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του και τα πλούσια προσόντα του. Δεν τον εκμεταλλεύτηκαν οι συμπαίκτες του μιας και τον έψαχναν με γιόμες. Ήταν άτυχος μιας και δεν μπόρεσε να νικήσει από το πέναλτι τον Μπλάζεκ.

Σιμάο: Προσπάθησε να δώσει βοήθεια, χωρίς επιτυχία. Δεν ήταν απ’ τα καλά παιχνίδια του Αφρικανού και δεν έδωσε αυτά που έπρεπε, ώστε να τροφοδοτηθεί και ο Σισέ.

Καραγκούνης: Πήρε ελεύθερο ρόλο απ’ τον Τεν Κάτε και έτσι η αριστερή μεριά έμεινε «ορφανή». Δοκίμασε πολλές φορές τα πόδια του, έβγαζε μπροστά τον Παναθηναϊκό και είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο 6΄ να βάλει μπροστά την ομάδα του, κάτι που θ’ άλλαζε την τύχη του αγώνα.

Ζιλμπέρτο Σίλβα: Ο Βραζιλιάνος μοίραζε παιχνίδι και προσπαθούσε να σπρώξει την ομάδα μπροστά. Πολλές φορές προωθήθηκε, αλλά δεν έδωσε αυτά που μπορούσε και συνέβαλλε στην ανορθόδοξη ανάπτυξη.

Λέτο: Όσο αγωνίστηκε αποκατέστησε την τάξη στην αριστερή μεριά δίνοντας στήριγμα στον Σπυρόπουλο και έδειξε πως ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσει βασικός. Δεν έκανε κάτι που αποτελεί σημείο αναφοράς, αλλά συνέβαλλε στη βελτίωση απ’ τα αριστερά, ενώ από ένα έξυπνο γύρισμά του θα μπορούσε να έρθει το γκολ.

Σαριέγκι: Αντικατέστησε τον Καντέ και αποτέλεσε τα τελευταία 20 λεπτά το γνώριμο αμυντικό δίδυμο με τον Βύντρα. Στη φάση του 3-1, όπως και οι συμπαίκτες του δεν μπόρεσε να σταματήσουν τον Κάλουντα.

Κατσουράνης: Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν θα μπορούσε να κριθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x