Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Χωρίς προβλήματα με Σλόβαν

Δίχως απρόοπτα συνεχίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας που θα γίνει την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη». Πέραν των γνωστών απουσιών των Τοροσίδη και Ντάρμπισιρ, του ανέτοιμου Στολτίδη αλλά και του Παναγόπουλου που κάνει θεραπεία λόγω κάκωσης στο ισχίο, δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Δίχως απρόοπτα συνεχίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας που θα γίνει την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη». Πέραν των γνωστών απουσιών των Τοροσίδη και Ντάρμπισιρ, του ανέτοιμου Στολτίδη αλλά και του Παναγόπουλου που κάνει θεραπεία λόγω κάκωσης στο ισχίο, δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στους Σλοβάκους.

Αυτοί είναι οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Σοϊλέδης, Ζαϊρί και Ζεβλάκοφ.

Ο Γεωργιανός τεχνικός ίσως χρησιμοποιήσει από την αρχή τους Γκαλέτι, Ντιόγο, Μαρέσκα, ενδεχομένως και τον νεαρό Σοϊλέδη. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται την Τρίτη με προπόνηση στις 19:30 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ενώ δύο ώρες νωρίτερα ο Τιμούρ Κετσπάγια θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Η αποστολή της Σλόβαν έρχεται το πρωί (11:20) και θα προπονηθεί στις 20:30 στο «Καραϊσκάκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x