Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Ο απόλυτος αιφνιδιασμός!

Τα τυπικά απομένουν για την επισημοποίηση της μετακίνησης του Σωτήρη Κυργιάκου στην Λίβερπουλ. Εξέλιξη που μπορεί να ερμηνευτεί μόνο με τη φράση, απόλυτος αιφνιδιασμός! Η ξαφνική αποχώρηση του Έλληνα αμυντικού μπορεί να κάνει πολύ καλό στα ταμεία του συλλόγου, όχι όμως και στα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς ενόψει των αναμετρήσεων της «Ένωσης» με τη Βασλούι (20/8) στο Europa League και με τον Ολυμπιακό (23/8) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Δεν παραχωρεί τον Μόρα η Μπολόνια.

Τα τυπικά απομένουν για την επισημοποίηση της μετακίνησης του Σωτήρη Κυργιάκου στην Λίβερπουλ. Εξέλιξη που μπορεί να ερμηνευτεί μόνο με τη φράση, απόλυτος αιφνιδιασμός! Η ξαφνική αποχώρηση του Έλληνα αμυντικού μπορεί να κάνει πολύ καλό στα ταμεία του συλλόγου, όχι όμως και στα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς ενόψει των αναμετρήσεων της «Ένωσης» με τη Βασλούι (20/8) στο Europa League και με τον Ολυμπιακό (23/8) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ θα πάρει περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ για τον Κυργιάκο από τον αγγλικό σύλλογο, ενώ ο παίκτης φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «κόκκινους». Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ενημερώθηκε μόλις χθες το μεσημέρι για το θέμα από τον ίδιο τον Κυργιάκο επί του θέματος αν και οι διοικούντες την ΑΕΚ το γνώριζαν τουλάχιστον δύο μέρες νωρίτερα. Ο Μπάγεβιτς αδυνατούσε να πιστέψει όσα άκουγε από τον 30χρονο στόπερ, με την οργή του να είναι έκδηλη για τη στάση των εμπλεκόμενων πλευρών, αφού ενημερώθηκε τελευταίος. Πλέον αναγκάζεται να προβεί σε αλλαγές -τις τελευταίας στιγμής- στο βασικό σχήμα. Ο Ζεράλντο Άλβες φαντάζει ως ο πιθανότερος αντικαταστάτης του, τουλάχιστον στο πρώτο παιχνίδι με τη Βασλούι, στο πλαίσιο του UEFA Europa League.

Δεν παραχωρεί τον Μόρα η Μπολόνια

Με το άκουσμα της είδησης της μεταγραφής του Κυργιάκου στην Λίβερπουλ πολλοί βιάστηκαν να πουν ότι η ΑΕΚ θα κινηθεί για τον Βαγγέλη Μόρα, που παίζει στη Μπολόνια, με τη ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό να αγγίζει τα δύο εκατ. ευρώ. Ο Μόρας όμως αποτελεί ένα από τα βασικά και αναντικατάστατα μέλη του ιταλικού συλλόγου και όπως -ανεπίσημα- διαμήνυσαν δεν τον παραχωρούν. Ειδικά, τώρα που ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας και δύσκολα θα καταφέρει να βρουν ιδανικό αντικαταστάτη.

«Δεν είχαμε καμία επικοινωνία σήμερα (σ.σ. χθες) με την ΑΕΚ, ούτε ποτέ. Ο Βαγέλλης είναι σημαντικός παίκτης για την Μπολόνια και το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι θα παίζει και του χρόνου εδώ. Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση των μεταγραφών και το κενό του δεν θα μπορέσουμε να το αντικαταστήσουμε», είπε στο «aek365.gr» ο Κάρλος Καλτσέτι, που χειρίζεται τις μεταγραφικές υποθέσεις της Μπολόνια.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x