Stoiximan Super League

Προς 23 Σεπτεμβρίου το ντέρμπι

Η 23η Σεπτεμβρίου είναι η πιθανότερη ημερομηνία για τη διεξαγωγή του ντέρμπι πρωταθλήματος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, αλλά και για το παιχνίδι Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, που αμφότερα αναβλήθηκαν λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην Αττική εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών. Η Σούπερ Λίγκα ορίζει πως κάθε αναβληθέν ματς θα πρέπει να διεξάγεται στην πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη και αυτή είναι η 23η Σεπτεμβρίου, που... παρεμβάλλεται μεταξύ της τέταρτης και της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος

Η 23η Σεπτεμβρίου είναι η πιθανότερη ημερομηνία για τη διεξαγωγή του ντέρμπι πρωταθλήματος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, αλλά και για το παιχνίδι Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, που αμφότερα αναβλήθηκαν λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην Αττική εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών. Η Σούπερ Λίγκα ορίζει πως κάθε αναβληθέν ματς θα πρέπει να διεξάγεται στην πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη και αυτή είναι η 23η Σεπτεμβρίου, που... παρεμβάλλεται μεταξύ της τέταρτης και της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η οριστική απόφαση της διοργανώτριας αρχής για την ακριβή ημερομηνία και ώρα των αναβληθέντων αγώνων αναμένεται πιθανότατα τη Δευτέρα.

Στο μεταξύ, οι ομάδες θα μπορούν να παραταχθούν με παίκτες που θα απουσίαζαν από τον προγραμματισμένο για αυτή την Κυριακή αγώνα, είτε λόγω τιμωρίας, είτε λόγω τραυματισμού είτε επειδή δεν έχουν... αποκτηθεί ακόμη. Έτσι για παράδειγμα ο Ενσαλίβα από πλευράς ΑΕΚ και οι Γκαλέτι και Αβραάμ Παπαδόπουλος από πλευράς Ολυμπιακού θα εκτίσουν τις τιμωρίες τους από την περασμένη σεζόν στους αγώνες των ομάδων τους για τη δεύτερη αγωνιστική (απέναντι σε Ατρόμητο Αθηνών και Λάρισα αντίστοιχα). Παράλληλα, οι τραυματίες που εντωμεταξύ θα έχουν αποθεραπευτεί έχουν επίσης δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι που θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία, όπως και οι τυχόν παίκτες που θα αποκτηθούν μέχρι τότε από τις ομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x