Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Διάψευση για τον επενδυτή

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΑΕΚ διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα που ανέφερε πως «…Ο Κύπριος κτηματομεσίτης Κρις Αναστασίου ήταν ο ενδιαφερόμενος για να βάλει «5+4» εκατ. ευρώ στο ταμείο της Ένωσης και βρέθηκε να συζητάει για είσοδο στην ΑΕΚ πάνω σε μία επιχειρηματική συμφωνία με τη Morgan Stanley για τη λήψη δανείου 40 εκατ. ευρώ». Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιφυλάσσεται να ανακοινώσει όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης προσεχώς.

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΑΕΚ διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα που ανέφερε πως «…Ο Κύπριος κτηματομεσίτης Κρις Αναστασίου ήταν ο ενδιαφερόμενος για να βάλει «5+4» εκατ. ευρώ στο ταμείο της Ένωσης και βρέθηκε να συζητάει για είσοδο στην ΑΕΚ πάνω σε μία επιχειρηματική συμφωνία με τη Morgan Stanley για τη λήψη δανείου 40 εκατ. ευρώ». Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιφυλάσσεται να ανακοινώσει όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης προσεχώς. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο μέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Νάσος Θανόπουλος, διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα ανυπόστατα αναφέρονται σε σημερινό άρθρο του δημοσιογράφου Βασίλη Σαμπράκου στην εφημερίδα «Εξέδρα» και ιδιαίτερα αυτά που αναφέρονται στη Morgan Stanley, όσον αφορά το θέμα των υποψήφιων επενδυτών. Έχουμε δηλώσει, ότι θα τοποθετηθούμε επί του θέματος εντός των προσεχών ημερών. Τέτοια δημοσιεύματα μόνο κακό κάνουν στην ομάδα και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τη σκοπιμότητά τους. Λίγη υπομονή δεν θα έβλαπτε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x