Stoiximan Super League

Δύσκολα ο Καραγκούνης

Μόνο με... θαύμα ο Γιώργος Καραγκούνης θα δώσει το «παρών» στις υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας με την Ελβετία (στις 5 Σεπτεμβρίου στη Βασιλεία) και τη Μολδαβία (στις 9 του μήνα στο Κισινάου), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής. Ο πολύπειρος μέσος θα το παλέψει, αφού δεν θέλει να χάσει σε καμιά περίπτωση αγώνες τους αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και δεν αποκλείεται με δύο προπονήσεις να ταξιδέψει για την Ελβετία.

Μόνο με... θαύμα ο Γιώργος Καραγκούνης θα δώσει το «παρών» στις υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας με την Ελβετία (στις 5 Σεπτεμβρίου στη Βασιλεία) και τη Μολδαβία (στις 9 του μήνα στο Κισινάου), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού από τη μέρα που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη βρίσκεται σε επικοινωνία με το τεχνικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, το οποίο ενημερώνει για την κατάσταση του προβλήματος που έχει στο πόδι.

Την επομένη του αγώνα στο Παγκρήτιο ο 32χρονος παίκτης ενημέρωσε τον Γιάννη Τοπαλίδη ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και μόνο αν η θεραπεία του παρουσιάσει θεαματική εξέλιξη ίσως να αγωνιστεί στο παιχνίδι κόντρα στους Ελβετούς. Ο «Κάρα» θα συνεχίσει να προπονείται μόνος του και αν τελικά τα καταφέρει, θα ενσωματωθεί στην αποστολή της «γαλανόλευκης».

Μάλιστα, ο Καραγκούνης επικοινώνησε χθες με το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής. «Αν είμαι έτοιμος την Πέμπτη, να έρθω;», ρώτησε ο αρχηγός και η απάντηση που πήρε ήταν η εξής: «Εννοείται. Μην το συζητάς καν».

Ο πολύπειρος μέσος θα το παλέψει, αφού δεν θέλει να χάνει σε καμιά περίπτωση αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ωστόσο, το ενδεχόμενο να αγωνιστει στο πρώτο ματς με τους Ελβετούς, με τους οποίους θα παιχθεί η απευθείας πρόκριση στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες. Προσπάθεια, όμως, θα γίνει προκειμένουν ο αρχηγός της Εθνικής να προλάβει το ματς με τους Μολδαβούς.

Αν ο Καραγκούνης δεν καταφέρει να αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια, θα προστεθεί στη λίστα των απουσιών δίπλα στον Τοροσίδη και τον Σεϊταρίδη, τους οποίους δεν υπολογίζει ο Ότο Ρεχάγκελ (σ.σ.: για διαφορετικούς λόγους). Ο Γερμανός τεχνικός δεν συμπεριλαμβάνει πλέον στα πλάνα του τον Μπασινά και τον Δέλλα, οι οποίοι δεν είχαν κληθεί και για το φιλικό παιχνίδι με την Πολωνία.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x