Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Γαλατάσαραϊ

Την Πέμπτη (10/9) τίθενται στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, στις 17/9 απέναντι στη Γαλατάσαραϊ στο ΟΑΚΑ (20:00).

Την Πέμπτη (10/9) τίθενται στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, στις 17/9 απέναντι στη Γαλατάσαραϊ στο ΟΑΚΑ (20:00). Τα εισιτήρια τιμώνται από 15 έως 60 ευρώ και δεν αποκλείεται να υπάρξει sold out. Λεπτομέρειες για τη διάθεσή τους υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μπλάκμπερν για Σισέ;

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μπλάκμπερν εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ τον Ιανουάριο. Οι «ρόβερς» αναζητούν έναν ικανό επιθετικό και οι επιδόσεις του Γάλλου φορ με τη Σάντερλαντ την περασμένη σεζόν στην Premiership δεν άφησαν ασυγκίνητο τον Σαμ Αλαρντάις. Πάντως ακόμη και αν υπάρξει επίσημη πρόταση εκτιμάται απίθανο να πωληθεί ένας ποδοσφαιριστής που μόλις προ λίγων μηνών αποκτήθηκε έναντι περίπου 8 εκατ. ευρώ από τη Μαρσέιγ.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε έφεση για την τιμωρία του Τζιμπρίλ Σισέ από την UEFA με τρεις αγωνιστικές και η απόφαση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα. Στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει αισιοδοξία πως η ποινή του 27χρονου φορ θα μειωθεί τουλάχιστον κατά μία αγωνιστική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x