Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Το «μπαλάκι» στο ΥΠΕΧΩΔΕ

Ο Δήμος Αθηναίων απέστειλε όλα τα νόμιμα έγγραφα, σχετικά με την οικοδομική άδεια του γηπέδου στον Βοτανικό, στο ΥΠΕΧΩΔΕ και πλέον το… μπαλάκι πηγαίνει στο Υπουργείο. Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με Γαλατασαράι. «Τέλος στις δικαιολογίες και τις καθυστερήσεις», ο Βαγγέλης Σαμαράς.

Ο Δήμος Αθηναίων απέστειλε όλα τα νόμιμα έγγραφα, σχετικά με την οικοδομική άδεια του γηπέδου στον Βοτανικό, στο ΥΠΕΧΩΔΕ και πλέον το… μπαλάκι πηγαίνει στο Υπουργείο. Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με Γαλατασαράι. «Τέλος στις δικαιολογίες και τις καθυστερήσεις», δήλωσε ο Βαγγέλης Σαμαράς.

Στο χέρι του ΥΠΕΧΩΔΕ

Τις τελευταίες μέρες το γηπεδικό θέμα του Παναθηναϊκού έχει «φουντώσει», με τον Δήμο Αθηναίων και το ΥΠΕΧΩΔΕ να βρίσκονται σε κόντρα και τους φίλους του «τριφυλλιού» να περιμένουν να… βγει άκρη. Μετά τα όσα έγιναν χθες, σήμερα ο Δήμος, με ανακοίνωσή του, κάνει γνωστό ότι απέστειλε όλα τα νόμιμα έγγραφα, σχετικά με την οικοδομική άδεια, στο Υπυργείο.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

«Σήμερα Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 2.50 μ.μ. ο Δήμος Αθηναίων πιστός στη μέχρι σήμερα πρακτική του να απαντάει εντός 48 ωρών σε γραπτά αιτήματα και παρ’ ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ακόμα παραλάβει κανένα γραπτό αίτημα από την ηγεσία ή τις υπηρεσίες του ΥΠΕΧΩΔΕ, απέστειλε όλα τα νόμιμα έγγραφα που προφορικά ζητήθηκαν σχετικά με την οικοδομική άδεια του γηπέδου του Παναθηναϊκού, της οποίας την ευθύνη έκδοσης έχει το ΥΠΕΧΩΔΕ».

Τα εισιτήρια με Γαλατασαράι

Τέθηκαν από το πρωί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με την Γαλατασαράι για την 1η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ και όλα δείχνουν ότι γρήγορα θα εξαφανιστούν. Η προπώληση της γίνεται από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 στη θύρα 4 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και στην είσοδο της Λ. Κύμης.

Ταυτόχρονα, εισιτήρια θα πωλούνται από το κατάστημα Green Team (πλησίον Mall, 10:00-21:00), τα καταστήματα του Παναθηναϊκού στο Χαλάνδρι (Παπάγου 8 9:00-14:00 και 16:00-21:00), στο Περιστέρι (Σαρανταπόρου 52 9:00-14:00 και 17:30-21:00), στο Μοναστηράκι (10:00-21:00) και στην οδό Τσόχα (9:00-20:30). Τα εισιτήρια κοστίζουν από 15 ευρώ (στους συνδέσμους) έως 60 ευρώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x