Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Νέο «φάουλ» από Τζεμπούρ

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ηρακλή άφησε τον Ρέφικ Τζεμπούρ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός καθυστέρησε αδικαιολόγητα μισή ώρα στην προπόνηση της Παρασκευής, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Στην αποστολή για το ματς με το «Γηραιό» οι Γκερέιρο, Γιάχιτς. Εκτός οι Άρτσε, Χέρσι.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ηρακλή άφησε τον Ρέφικ Τζεμπούρ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός καθυστέρησε αδικαιολόγητα μισή ώρα στην προπόνηση της Παρασκευής, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Στην αποστολή για το ματς με το «Γηραιό» οι Γκερέιρο, Γιάχιτς. Εκτός οι Άρτσε, Χέρσι.

Όλα έδειχναν πως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε αφήσει στο παρελθόν τα όσα είχαν συμβεί με τον Ρέφικ Τζεμπούρ. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δέχθηκε να αρχίσει και πάλι προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ωστόσο ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός, καθυστέρησε αδικαιολόγητα στην προπόνηση της Παρασκευής και ο "Ντούσκο" αναγκάστηκε να τον αποκλείσει από την αποστολή του παιχνιδιού με τον Ηρακλή.

4-2-3-1 «έδειξε» η τελευταία προπόνηση

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δοκίμασε πρόσωπα και …πράγματα ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή την Κυριακή. Συγκεκριμένα, το 4-2-3-1 ήταν το σύστημα το οποίο είχε την τιμητική του με τον Μπλάνκο –φυσικά- στην κορυφή και τους Μαντούκα, Λεονάρντο και Σκόκο πίσω από τον Αργεντινό. Με την ομάδα των βασικών για ένα διάστημα αγωνίστηκε και ο Γκερέιρο, ο οποίος ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ανάλογα βέβαια και με την εξέλιξη του αγώνα.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε τους 20 ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή. Αυτοί είναι οι: Αραμπατζής, Σάχα, Γεωργέας, Καφές, Μάκος, Παυλής, Αραούχο, Ενσαλίβα, Ζεράλντο, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Γκερέιρο, Σκόκο, Μπλάνκο, Μαντούκα, Λεονάρντο, Ιορντάκε, Νέμεθ, Γιαχάγια.

Εν τω μεταξύ ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική πορεία του Νίκου Καράμπελα, ο οποίος πιθανότατα θα πάρει εξιτήριο αύριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Περιμένουν και φίλους του «Γηραιού»

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου, οι φίλοι της ΑΕΚ να μην είναι μόνοι τους, αλλά να βρεθούν σε αυτές και οπαδοί του Ηρακλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κυανόλευκοι», παρά την αντίθετη επίσημη θέση της ΠΑΕ, έχουν έρθει σε συμφωνία με την «Ορίτζιναλ» και θα δώσουν το «παρών» αφού κατάφεραν να προμηθευτούν εισιτήρια, κάτι βέβαια που θα πρέπει να επιβεβαιωθεί αύριο.

Τιμή στην κυπελλούχο ομάδα χάντμπολ

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης θα τιμηθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ και η ομάδα χάντμπολ του συλλόγου, η οποία την προηγούμενη περίοδο κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης: «Την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, που την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας, θα τιμήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Στο ημίχρονο του αγώνα της Κυριακής, ΑΕΚ-Ηρακλής, η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα παραδώσει τιμητική πλακέτα στον αρχηγό της ομάδας χάντμπολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x