Stoiximan Super League

Τεν Κάτε: «Νίκες παντού»!

«Ένας είναι ο στόχος μας φέτος, το πρωτάθλημα. Εμείς κατεβαίνουμε σε κάθε ματς για τη νίκη, είτε πρόκειται για ελληνικό είτε για ευρωπαϊκό παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χενκ Τεν Κάτε στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Γαλατασαράι για τους ομίλους του Europa League. «Ο χρόνος θα δείξει μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε στη διοργάνωση», πρόσθεσε. .

«Ένας είναι ο στόχος μας φέτος, το πρωτάθλημα. Εμείς κατεβαίνουμε σε κάθε ματς για τη νίκη, είτε πρόκειται για ελληνικό είτε για ευρωπαϊκό παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χενκ Τεν Κάτε στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Γαλατασαράι για τους ομίλους του Europa League. «Ο χρόνος θα δείξει μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε στη διοργάνωση», πρόσθεσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Δείτε στη Web Tv όσα δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Δείτε στη Web Tv τι είπε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

«Όταν ξεκινάς μια διοργάνωση πάντα μπαίνεις με το μάξιμουμ, είτε λέγεται Τσάμπιονς Λιγκ είτε Europa League. Ο χρόνος θα δείξει μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε. Ποδόσφαιρο είναι και όλα μπορούν να γίνουν. Πρέπει και είμαστε έτοιμοι, ειδάλλως θα μείνουμε απέξω. Το έχουμε ξαναπεί, ένας είναι ο στόχος μας φέτος, το πρωτάθλημα. Ο χρόνος θα δείξει μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε στη διοργάνωση. Ο πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά ο Τεν Κάτε και συνέχισε αναφερόμενος στην αλλαγή νοοτροπίας που δείχνει στα πρώτα παιχνίδια το «τριφύλλι», την επιμονή και την αποφασιστικότητα να πάρει αποτελέσματα:

«Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος… Σε τρία παιχνίδια έχουμε εννέα βαθμούς. Οι νέοι παίκτες που ήρθαν από το εξωτερικό έχουν μπει στην ελληνική νοοτροπία και έχουν δέσει με τους παλιούς παίκτες. Η αλλαγή αυτή έγινε χάρη στις νέες προσθήκες των Λέτο, Σισέ, Κατσουράνη… Μην ξεχνάτε ότι ο Λέτο όσα γκολ έχει βάλει μέχρι στιγμής φέτος δεν τα έβαλε πέρσι σε μια χρονιά στον Ολυμπιακό».

Όσον αφορά την απουσία του Σισέ, ήταν ξεκάθαρος: «Ο Σισέ δεν παίζει, κάτι που για τη Γαλατασαράι είναι ίσως αβαντάζ». Σχετικά με τη φιλία του με τον προπονητή της τουρκικής ομάδας, Φρανκ Ράικαρντ, δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι όταν έμαθα πως πήγε στην Τουρκία παραξενεύτηκα. Τον καλωσορίζω στην Αθήνα, αλλά μην περιμένει να πάρει βαθμό… Πρόκειται για μια φυσιολογική σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων. Σπανίως συναντιόμαστε, μιλάμε στο τηλέφωνο, αλλά μια φιλία δεν είναι μόνο όταν βρίσκεσαι με έναν άνθρωπο».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στα δυνατά σημεία της αντιπάλου: « Είναι μια αρκετά καλή ομάδα στην επίθεση, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει κάποιο πρόβλημα. Κάπου θα μειονεκτεί. Οι δύο ομάδες είναι υψηλού επιπέδου. Τη γνωρίζουμε καλά. Ξέρουμε τα δυνατά σημεία της, αλλά και εμείς θα πάμε να κατακτήσουμε τη νίκη».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος ξεκίνησε λέγοντας: «Εμείς και η Γαλατά είμαστε οι θεωρητικά οι καλύτετες ομάδες του ομίλου. Επειδή παίζουμε στην έδρα μας, πάμε μόνο για τη νίκη. Θέλουμε να ξεκινήσουμε θετικά τους αγώνες μας στη διοργάνωση. Το ποδόσφαιρο δεν διχάζει, ενώνει. Έτσι πρέπει να το δούμε και εμείς και οι φίλαθλοι».

Ερωτηθείς για το αν η ομάδα είναι έτοιμη, είπε: «Το Europa League είναι μεγάλη διοργάνωση, εξίσου μεγάλη με το Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς είμαστε έτοιμοι για να πάμε για τη νίκη».


Με Σαλπιγγίδη στην κορυφή

Τις δοκιμές του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει αύριο κόντρα στη Γαλατασαράι έκανε χθες ο Χενκ Τεν Κάτε. Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί, όπως είναι γνωστό, τις υπηρεσίες του Τζιμπρίλ Σισέ, που είναι τιμωρημένος και με βάση τα όσα δοκίμασε ο Ολλανδός προσανατολίζεται να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Σαλπιγγίδη. Από κει και πέρα, το σχήμα θα είναι το 4-3-2-1 και πιθανότατα θα απαρτίζεται από τους Γκαλίνοβιτς, Μαρίνο, Μπιέρσμιρ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλο, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Χριστοδουλόπουλο, Λέτο και Σαλπιγγίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x