Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Να το αφήσει πίσω του…

Σε μια βραδιά που όλα πήγαν στραβά εξελίχθηκε η χθεσινή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ταπεινώθηκε από τη Γαλατασαράι (.

Σε μια βραδιά που όλα πήγαν στραβά εξελίχθηκε η χθεσινή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ταπεινώθηκε από τη Γαλατασαράι (3-1), στην πρεμιέρα του Europa League. Η νίκη της Ντιναμό στην έδρα της Στουρμ στο άλλο ματς δυσκολεύει την υπόθεση πρόκριση. Ιταλικά «δίχτυα» για Νίνη.

«Χαστούκι» από τη Γαλατά

Όλα στραβά πήγαν χθες για τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Γαλατασαράι και φυσιολογικά ήρθε η ήττα με το εμφατικό 3-1. Οι "πράσινοι" μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι και το πλήρωσαν, αφού οι Τούρκοι προηγήθηκαν στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης. Σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου το «τριφύλλι» δεν είχε καθαρό μυαλό και πλάνο στο παιχνίδι. Με την έναρξη της επανάληψης ήρθε και το δεύτερο «χαστούκι» από τους Τούρκους και πολύ γρήγορα έγινε το 3-0. Έτσι όλα τελείωσαν και ο Παναθηναϊκός το μόνο που κατάφερε ήταν να σημειώσει το γκολ της τιμής…

Δυσκολεύει η πρόκριση

Στο άσχημο αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού ήρθε να προστεθεί η εξέλιξη του άλλου αγώνα και να δυσκολέψει με το "καλημέρα" την κατάσταση. Η Ντιναμό Βουκουρεστίου νίκησε στην έδρα της Στουρμ Γκρατς με γκολ στο 80ο λεπτό. Έτσι, τη2η αγωνιστική το «τριφύλλι» επισκέπτεται το Βουκουρέστι και εκ των πραγμάτων πρέπει τουλάχιστον να μη χάσει, γιατί σε τέτοια περίπτωση θα μείνει πίσω με έξι βαθμούς.

Δυσαρέσκεια για την εμφάνιση

Ενοχλημένοι είναι οι διοικούντες την ομάδα από τον τρόπο που προήλθε η ήττα από τη Γαλατά. Άλλωστε, τόσο ο Νικόλας Πατέρας όσο και ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν καυστικοί στις δηλώσεις του φεύγοντας από το ΟΑΚΑ. Ωστόσο, το καλό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα και οι αγώνες που ακολουθούν, αρχής γενομένης με τον Άρη, τους αναγκάζουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

«Παίξε για τα αδέρφια μας»

Ημέρα πένθους ήταν η χθεσινή για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, αφού τα ξημερώματα της Δευτέρας σκοτώθηκαν οι δύο φίλοι του «τριφυλλιού», έπειτα από αυτοκινητικό δυστύχημα που είχαν κατά την επιστροφή τους από την Κομοτηνή.

Με το ξεκίνημα του αγώνα και στα πρώτα 13 λεπτά οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» ήταν σιωπηλοί, με τη συμπλήρωση δεκατριών λεπτών η θύρα 13 ξέσπασε, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» σηκώθηκαν όρθιοι και φώναξαν: «ΠΑΟ, γερά, παίξε για τα αδέρφια μας που βρίσκονται ψηλά»…

Μαρίνος: «Τίποτα δεν χάθηκε»

Ο Στέργος Μαρίνος έκανε το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και μετά το τέλος του ματς δήλωσε: «Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ, κάναμε πολλές ευκαιρίες, μετά όμως δεχθήκαμε δύο άτυχα γκολ, το 2ο και το 3ο. Στην επανάληψη είχαμε πολλές φάσεις, δίχως όμως να καταφέρουμε να σκοράρουμε. Έχουμε άλλα πέντε ματς, δεν χάθηκε τίποτα, θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε και να περάσουμε. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε γρήγορα, γιατί έχουμε το ματς με τον Άρη και θα πρέπει να κερδίσουμε».

Τώρα ο Άρης

Χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος την Κυριακή φιλοξενεί τον επικίνδυνο Άρη στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε, σε αντίθεση με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στο ελληνικό πρωτάθλημα το «τριφύλλι» έχει ξεκινήσει καλά και προπορεύεται στη βαθμολογία. Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα είναι και πάλι στη διάθεση του Τεν Κάτε, ο οποίος έχει ουσιαστικά μία ημέρα για να προετοιμάσει την ομάδα.

Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x