Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ: Τα «φώτα» στο Βορρά

Έτοιμοι για το ντέρμπι, παρά τα όποια αγωνιστικά προβλήματα και απουσίες μπορεί αμφότεροι να έχουν, είναι ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής. Ο «δικέφαλος του Βορρά» φιλοξενεί στην «Τούμπα» τον Ηρακλή θέλοντας να δώσει ένα τέλος στο αρνητικό σερί των τριών αγωνιστικών χωρίς νίκη στην Σούπερ Λίγκα.

Έτοιμοι για το ντέρμπι, παρά τα όποια αγωνιστικά προβλήματα και απουσίες μπορεί αμφότεροι να έχουν, είναι ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής. Ο «δικέφαλος του Βορρά» φιλοξενεί στην «Τούμπα» τον Ηρακλή θέλοντας να δώσει ένα τέλος στο αρνητικό σερί των τριών αγωνιστικών χωρίς νίκη στην Σούπερ Λίγκα. Στην αντίπερα όχθη ο Ηρακλής δείχνει να έχει αφήσει πίσω του την περυσινή άσχημη σεζόν και προκειμένου να επιβεβαιώσει την καλή του αγωνιστική κατάσταση ευελπιστεί να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα στις βαλίτσες του από μια έδρα πού-ως γνωστόν- είναι από τις πιο «καυτές» της χώρας.

ΠΑΟΚ

Το κάταγμα στο ρινικό οστό που υπέστη ο ΜπρούνοΤσιρίλο στη προπόνηση του Σαββάτου, δεν στάθηκε αρκετό να του στερήσει τη συμμετοχή στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ηρακλή στην Τούμπα (19:00). Μάλιστα, ο Ιταλός αμυντικός ενδέχεται να αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα. Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Μπράις Μουν, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα στο πόδι.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε την Κυριακή με απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον «γηραίο». Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε τους 19 εκλεκτούς του οι οποίοι είναι οι: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Κονσεϊσάο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουν, Λίνο, Σαβίνι, Σορλέν, Βερόν και Βιεϊρίνια.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Χωρίς επιπλέον προβλήματα, πέραν των γνωστών, ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Ηρακλή στην Μίκρα πριν το ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης αναμετρώνται την Δευτέρα στην «Τούμπα». Ο Όλεγκ Προτάσοφ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μιλάνο, Μπόζνιακ και Πιλότο.

Πέραν του Πιλότο και της μακροχρόνιας(και γνωστής) απουσίας του, ο Μιλάνο στην προπόνηση της Κυριακής συνέχισε σε πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ενώ όσον αφορά τον Μπόσνιακ επιστρέφει την Δευτέρα από την Κροατία.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Ουκρανός προπονητής για να πλαισιώσουν την αποστολή του "γηραιού" στην έδρα του «δικεφάλου» έχουν ως εξής: Κοβαλέφσκι, Μπαντής, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Γιαννούλης, Μαρτός, Λέγκι, Φούφουλας, Παπαστεριανός, Κονέ, Ιωαννίδης, Ντιε, Ντάλα Μπόνα, Επστάιν, Τουμά, Ντίκα, Ιακόμπ, Γιάντσης.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x