Stoiximan Super League

Στόχος η νίκη που οδηγεί στα τελικά

Τη νίκη, με την οποία θα παραμείνει στην πρώτη θέση του 9ου ομίλου και θα κάνει ακόμη ένα βήμα για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 του 2011, θέλει η Εθνική Ελπίδων απόψε (19:00, NET) με αντίπαλο τη Λιθουανία, στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης. Έρχονται… κατάσκοποι στην Τρίπολη! «Παίζουμε μαζί καιρό και αυτό φαίνεται», στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Τη νίκη, με την οποία θα παραμείνει στην πρώτη θέση του 9ου ομίλου και θα κάνει ακόμη ένα βήμα για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 του 2011, θέλει η Εθνική Ελπίδων απόψε (19:00, NET) με αντίπαλο τη Λιθουανία, στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης. Η «γαλανόλευκη», ύστερα από τη νίκη επί της Πορτογαλίας, θέλει να διπλασιάσει τις επιτυχίες της, κάτι που είχε θέσει εξαρχής ως στόχο ο Νίκος Νιόπλιας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία εν όψει του σημερινού ματς και οι νεαροί διεθνείς εμφανίζονται αποφασισμένοι να πάρουν το πολύτιμο «τρίποντο». Ο ομοσπονδιακός τεχνικός προτίθεται να παρατάξει με επιθετικές βλέψεις τους παίκτες του, αφού είναι το φαβορί και αναμένεται να κυνηγήσουν από την αρχή τη νίκη κόντρα στους Λιθουανούς (που έχουν μόλις ένα βαθμό σε 3 ματς).

Ο Νιόπλιας θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μπαμπανιώτη και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Μπουκουβάλα, Κ. Παπαδόπουλο, Σιόβα και Ιωαννίδη. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Γ. Παπαδόπουλος με τον Σιάκκα, έχοντας πιο μπροστά τον Δημούτσο. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Παυλής, δεξί ο Κουτσιανικούλης και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στρατηλάτης, Κουτζαβασίλης, Αργυρόπουλος, Αργυρίου, Σκόνδρας, Βασιλακάκης, Ριζογιάννης, Σοϊλέδης, Ταχτσίδης, Γιάντσης, Θ. Παπάζογλου.

Πώς θα αγωνιστούν οι Λιθουανοί

Με σύστημα 4-1-4-1 θα παρατάξει ο Βιτάλιους Στανκεβίτσιους τη Λιθουανία απέναντι στην εθνική μας ομάδα. Η αρχική ενδεκάδα των Λιθουανών θα αποτελείται από τους Τσερνιάουσκας (τερματοφύλακας), Βαϊτκούνας (δεξί μπακ), Φριντρίγκας, Κλιμαβίτσιους (κεντρικοί αμυντικοί), Ουρμπάιτις (αριστερό μπακ), Πάπιτς (αμυντικός μέσος), Ρεμέζε (δεξί χαφ), Μόροζ, Νοβίκοβας (στο κέντρο της μεσαίας γραμμής), Ελιόσιους (αριστερό χαφ) και Ζαγκούρσκας (επιθετικός).

Την αποστολή των φιλοξενούμενων συμπληρώνουν οι Βαλίντιους, Γιουρεβίτσιους, Ράτσκους, Αντρουσκεβίτσιους, Στικλάτις, Τσβεντούκας, Κρασνόβσκις, Γιασάτις, Κοζίκις, Κοτσανάουσκας, Ζούλπα, Μπρόκας, Ματουλεβίτσιους, Σπούκας. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Βιτάλιους και Στανκεβίτσιους, όπως και ο τραυματίας Ζέκας.

Έρχονται… κατάσκοποι στην Τρίπολη

Συχνό φαινόμενο τείνει να γίνει η παρουσία "κατασκόπων" στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, αφού φήμες θέλουν την Τσέλσι και την Άρσεναλ να στέλνουν σκάουτερ για να παρακολουθήσουν από κοντά τα παιδιά του Νίκου Νιόπλια. Άλλωστε, στο παιχνίδι με την Αγγλία (στις 08/09) είχε δώσει το "παρών" άνθρωπος της Μίλαν, προκειμένου να τσεκάρει τις ικανότητες του Σωτήρη Νίνη (που τώρα είναι στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών).

* Διαιτητής του σημερινού ματς είναι ο Ουκρανός Γιούρι Μοσέιτσουκ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Αλεξάντρ Σαμίκ και Μίκολα Λέβκο. Τέτατρο διαιτητής είναι ο Αντρέι Σαντόρ.

* Τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Λιθουανία θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τρίπολης και κοστίζουν 10 ευρώ.

* Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα του 9ου ομίλου της προκριματικής φάσης του EURO U-21 2011.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x