Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Πρόταση στον Φαρίας!

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ερνέστο Φαρίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή και την Πορτογαλία! Μάλιστα, η πορτογαλική ιστοσελίδα «Correio da Manha» φιλοξενεί δηλώσεις του μάνατζερ του επιθετικού της Πόρτο, Μιγκέλ Πιρές, ο οποίος τονίζει πως ο πελάτης του έχει προτάσεις από την Εστουντιάντες, τη Ρίβερ Πλέιτ και τον Ολυμπιακό! Άνθρωποι της διοίκησης των «ερυθρολεύκων» διαψεύδουν τα περί μεταγραφών. Νέα σενάρια για Ντέιβιντ!

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ερνέστο Φαρίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή και την Πορτογαλία! Μάλιστα, η πορτογαλική ιστοσελίδα «Correio da Manha» φιλοξενεί δηλώσεις του μάνατζερ του επιθετικού της Πόρτο, Μιγκέλ Πιρές, ο οποίος τονίζει πως ο πελάτης του έχει προτάσεις από την Εστουντιάντες, τη Ρίβερ Πλέιτ και τον Ολυμπιακό! Άνθρωποι της διοίκησης των «ερυθρολεύκων» διαψεύδουν τα περί μεταγραφών.

Ο κ. Πιρές υπογράμμισε ότι Ρίβερ και Ολυμπιακός έχουν εκφράσει πιο έντονο ενδιαφέρον, αλλά προτεραιότητα του Φαρίας είναι να παραμείνει στην Πόρτο, στην προσπάθειά του να καθιερωθεί στην ομάδα. Εξάλλου, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έχει περάσει και στο παρελθόν από τις Εστουντιάντες και Ρίβερ Πλέιτ...

Ο 29άχρονος, (γεννηθείς στις 29/05/1980, με ύψος 1.78 μ.) Φαρίας, δεν αγωνίζεται συχνά στη βασική εντεκάδα της Πόρτο, αλλά, ερχόμενος από τον πάγκο, έχει πετύχει πολύ σημαντικά γκολ για λογαριασμό των «δράκων». Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2011. Όπως και να ‘χει, όσο πλησιάζει ο Ιανουάριος, αναμένονται εξελίξεις…

Θα δει και πάλι το ματς της Εθνικής ο Ζίκο

Ο Ζίκο ζήτησε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να του εξασφαλίσουν θέση στα επίσημα του ΟΑΚΑ την Τετάρτη με σκοπό να παρακολουθήσει για δεύτερο συνεχόμενο ματς την Εθνική ομάδα. Η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει το Λουξεμβούργο στο τελευταίο του παιχνίδι στους ομίλους των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Βραζιλιάνος τεχνικός θέλει να παρακολουθήσει το ματς. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο 56χρονος τεχνικός θέλει να «τσεκάρει» για ακόμη ένα παιχνίδι τον Φάνη Γκέκα.

• Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Takvim», ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ζίκο, θέλει να φέρει στον Πειραιά τον Ντέιβιντ, ο οποίος έχει χάσει τη θέση του στην 11άδα της Φενέρμπαχτσε. «Ο έρωτας του Ζίκο για τον Ντέιβιντ δεν τελειώνει. Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει, όπως και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, να πάρει τον Βραζιλιάνο από τη Φενέρμπαχτσε και δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια», αναφέρει το δημοσίευμα, το οποίο κάνει λόγο για προσφορά 3.500.000 εκατ. ευρώ στον πρώην παίκτη της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας!

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x