Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Το παίρνει πάνω του ο Νοτιάς

«Ζεστό» χρήμα αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», να ρίξει ο Νίκος Νοτιάς στην ΑΕΚ, αφού το επόμενο διάστημα θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο οικονομικά για την ΠΑΕ. Στα τελειώματα των φάσεων δούλεψε χθες ο Ισμαέλ Μπλάνκο, υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Μπάγεβιτς και του Λύσανδρου Γεωργαμλή. «Δεν τον φοβάμαι. Είναι θέμα χρόνου να ξαναρχίσει να βάζει γκολ», λέει ο Σερβοέλληνας τεχνικός για τον Αργεντινό φορ.

«Ζεστό» χρήμα αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», να ρίξει ο Νίκος Νοτιάς στην ΑΕΚ, αφού το επόμενο διάστημα θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο οικονομικά για την ΠΑΕ. Στην «Ένωση» έχουν ήδη μεταθέσει για τον Νοέμβριο τις πληρωμές των οφειλομένων προς τους παίκτες και η εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση δεν σηκώνει περαιτέρω καθυστερήσεις.

Εδώ και περίπου έξι μήνες ο μεγαλομέτοχος των «κιτρινόμαυρων» δεν έχει κάνει κάποια σημαντική χρηματοδότηση, εκτός του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα. Ο κ. Νοτιάς περιμένει σύντομα να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ στα χέρια του και στη συνέχεια να εξετάσει τι μπορεί να κάνει για το καλό της ομάδας.

Ο επιχειρηματίας, που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, εκτιμά ότι θα μπορέσει να βρει «συμπαίκτες», αλλά μέχρι τότε καλείται να σηκώσει μόνος το βάρος των ευθυνών.

Το φροντιστήριο του Μπάγεβιτς στον Μπλάνκο

Στα τελειώματα των φάσεων δούλεψε χθες ο Ισμαέλ Μπλάνκο, υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Μπάγεβιτς και του Λύσανδρου Γεωργαμλή. Ο προπονητής τις ΑΕΚ (για περίπου 45 λεπτά) εξηγούσε στον Αργεντινό επιθετικό, με διάφορες ασκήσεις, πώς πρέπει να κινείται μέσα στην περιοχή. Μάλιστα, ο 25χρονος στράικερ έκανε και άπειρες κεφαλιές, ενώ σε κάποιο σημείο του προγράμματος συμμετείχε ο Γεωργαμλής (που παρεμπόδιζε τις προσπάθειες του Μπλάνκο).

Ο Μπάγεβιτς έχει καταλάβει ότι η επιθετική δυστοκία του «Ζορό» έχει αντίκτυπο στην ομάδα, αφού εκείνος σκόραρε κατά βούληση τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός εμφανίζεται ικανοποιημένος από την προσπάθεια του Μπλάνκο και φέρεται να λέει στους συνεργάτες του:

«Δεν τον φοβάμαι. Είναι θέμα χρόνου να ξαναρχίσει να βάζει γκολ, όπως πέρυσι και πρόπερσι. Θα ανησυχούσα αν δεν είχε ευκαιρίες και αν δεν ήταν μέσα στις φάσεις. Αλλά ο Μπλάνκο και ευκαιρίες δημιουργεί και μέσα στις φάσεις που γίνονται είναι, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».

Όσον αφορά το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Αργεντινού, ο μάνατζερ του παίκτη, Χουάν Μπέρος, αναμένεται να έρθει την Παρασκευή (μέχρι την Τετάρτη) στην Ελλάδα και θα συζητήσει με τον Νίκο Θανόπουλο το συγκεκριμένο θέμα. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο πρόεδρος της ΑΕΚ έχει προτείνει στον ατζέντη του συμβόλαιο μέχρι το 2013 (και 500.000 ευρώ συν 100. ευρώ μπόνους επίτευξης στόχων).

* Τα εισιτήρια του αγώνα BATE Borisov – ΑΕΚ.

* Στην Λευκορωσία ο Μπορμπόκης.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x