Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Θέλει Ταλ ο Μπάγεβιτς

Τον Γκόρα Ταλ στέλνουν κυπριακά δημοσιεύματα στην ΑΕΚ! Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του ΑΠΟΠ/Κινύρας πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ και ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Ραπίντ Βιέννης εξετάζουν την περίπτωσή του. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο παίκτης θα παραχωρηθεί με ένα πόσο που θα αγγίζει τις 500.000 ευρώ!

Τον Γκόρα Ταλ στέλνουν κυπριακά δημοσιεύματα στην ΑΕΚ! Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του ΑΠΟΠ/Κινύρας πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ και ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Ραπίντ Βιέννης εξετάζουν την περίπτωσή του. «Ο Ταλ είναι διαπραγματεύσιμος, εφόσον κάποια πρόταση είναι η ικανοποιητική», δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της κυπριακής ομάδας, Ανδρέας Τσόκκας, και όπως αναφέρουν τα κυπριακά ΜΜΕ, ο παίκτης θα παραχωρηθεί με ένα πόσο που θα αγγίζει τις 500.000 ευρώ!

«Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα μας για ακόμα τρία χρόνια κι όποια ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει θα πρέπει να απευθυνθεί σε μας. Για την ώρα δεν έχουμε στα χέρια μας κάτι το επίσημο. Έχουμε ακούσει κι εμείς για ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για τον Ταλ τόσο από Κύπρο όσο και από Ελλάδα, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε δεχθεί κάποια επίσημη πρόταση», συμπλήρωσε ο κ. Τσοκκά…

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x