Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Ματιές σε Σκούρτη ο Ζίκο

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ζίκο, ζήτησε πληροφορίες από τον προπονητή της ομάδας των Νέων, Αλέκο Αλεξανδρή, για τον 17χρονο φορ, Βασίλη Σκούρτη, που τον εντυπωσίασε. Ο επιθετικός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού «έκλεψε» την παράσταση στον φιλικό αγώνα κόντρα στην Ανδρών και ο Βραζιλιάνος προπονητής θέλησε να μάθει περισσότερα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ζίκο, ζήτησε πληροφορίες από τον προπονητή της ομάδας των Νέων, Αλέκο Αλεξανδρή, για τον 17χρονο φορ που τον εντυπωσίασε, τον Βασίλη Σκούρτη. Ο επιθετικός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού «έκλεψε» την παράσταση στον φιλικό αγώνα κόντρα στην Ανδρών και ο Βραζιλιάνος προπονητής θέλησε να μάθει περισσότερα.

Ωστόσο, και να θέλει ο Ζίκο, ο «πιτσιρικάς» δεν μπορεί να προωθηθεί στους «μεγάλους», αφού είναι αλβανικής καταγωγής και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η «ελληνοποίησή» του, κάτι που σημαίνει πως θα καταλαμβάνει θέση ξένου στην ομάδα.

Για τον ίδιο λόγο άλλωστε δεν προχώρησε και η μεταγραφή του στη μικρή ομάδα του Άγιαξ, αν και τον ήθελαν οι Ολλανδοί. Να τονιστεί πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε δοκιμαστεί παλιότερα και «άρεσε» και στη Φέγενορντ, η οποία είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x