Stoiximan Super League

Σιμάο: «Θέλουμε το 7X7»

Αποφασισμένοι να επιστρέψουν με νίκη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά τη διακοπή λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων, εμφανίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στην 5η Διεθνή Έκθεση Sports Show & Fashion. Στην εκδήλωση που γίνεται στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας το «παρών» έδωσαν οι Μάριο Γκαλίνοβιτς, Γιόσου Σαριέγκι, Άντε Ρουκάβινα, Σιμάο και Στέργος Μαρίνος. «Δεν μας φτάνει 6x6, θέλουμε το 7x7», τόνισε ο αμυντικός από τη Μοζαμβίκη, δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια.

Αποφασισμένοι να επιστρέψουν με νίκη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά τη διακοπή λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων, εμφανίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στην 5η Διεθνή Έκθεση Sports Show & Fashion. Στην εκδήλωση που γίνεται στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας το «παρών» έδωσαν οι Μάριο Γκαλίνοβιτς, Γιόσου Σαριέγκι, Άντε Ρουκάβινα, Σιμάο και Στέργος Μαρίνος.

Ο Μάτε Σιμάο Τζούνιορ με μια φράση περιέγραψε το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των «πρασίνων». «Δεν μας φτάνει 6x6, θέλουμε το 7x7» τόνισε ο παίκτης από τη Μοζαμβίκη και πρόσθεσε: «Έχουμε καλή ομάδα και θα πρέπει να κερδίσουμε. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και όχι να το προσαρμόσουμε πάνω στην Καβάλα. Έχουμε ομάδα με ταλέντο και εμπειρία που μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα».

Δηλώσεις έκαναν και άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας που βρέθηκαν στην εκδήλωση:

Στέργος Μαρίνος: «Χαιρόμαστε να ερχόμαστε σε επαφή με τον κόσμο, είναι ωραίο συναίσθημα», ήταν η πρώτη ατάκα του για ν’ απαντήσει έπειτα σε ερώτηση για την πρώτη θέση που κατέχει ο Παναθηναϊκός: «Είναι πολύ πιο εύκολο όταν σε κυνηγούν, παρά όταν κυνηγάς».

Όσο για την Εθνική ομάδα ξεκαθάρισε: «Όλοι γνωρίζουν τον Ρεχάγκελ, έχει αποδείξει ποιος είναι».

* Ένας φίλος του Ατρόμητου βρέθηκε στην εκδήλωση και πλησιάζοντας τον πρώην παίκτη της ομάδας του, του μετέφερε το παράπονό του για την κακή αμυντική λειτουργία της τώρα που δεν είναι πια εκείνος μέλος της.

Γιόσου Σαριέγκι: «Το παιχνίδι στην Καβάλα είναι δύσκολο όπως άλλωστε όλα τα ματς και έτσι πρέπει να τα κοιτάζουμε. Πρέπει να παλεύουμε και να κάνουμε καλή δουλειά. Αν θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ξεκουραστήκαμε μερικές μέρες και τώρα ελπίζω να μην μας επηρεάσει η διακοπή. Να παίξουμε όπως με κάθε αντίπαλο, να κάνουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε. Πάντως το σημαντικό είναι να μην δεχτούμε γκολ».

Όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου του, απάντησε: «Είναι νωρίς ακόμη. Δεν ανησυχώ για αυτό. Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στα παιχνίδια της ομάδας μου».

Αντε Ρουκάβινα: «Είχαμε παίξει και πέρσι στο Κύπελλο στην Καβάλα και θυμάμαι ότι ήταν δύσκολο ματς, αλλά κερδίσαμε 3-0, με το σκορ ήταν πλασματικό γιατί είχαν παίξει καλά. Έρχονται από την Β΄Εθνική και θέλουν να αποδείξουν ότι είναι καλοί. Θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Δεν θα έχουμε πρόβλημα από την διακοπή γιατί δουλέψαμε σκληρά. Είμαι σίγουρος για τους τρεις βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσουμε να νικάμε. Θα δείτε τον "αληθινό" Ρουκάβινα όταν μπω στα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x