Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Δύσκολα με Σταντάρ Ντιόγκο και Γκαλίτσιος

Λιγοστές είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Ντιόγκο και του Γιώργου Γκαλίτσιου στην αναμέτρηση της Τρίτης με τη Σταντάρ Λιέγης για το Champions League στο «Καραϊσκάκη». Ο Βραζιλιάνος φορ τραυματίστηκε και πάλι στην αριστερή ποδοκνημική, εκεί όπου είχε χτυπήσει στο ματς απέναντι στο Λεβαδειακό πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και είχε νιώσει ενοχλήσεις προ ημερών

Λιγοστές είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Ντιόγκο και του Γιώργου Γκαλίτσιου στην αναμέτρηση της Τρίτης με τη Σταντάρ Λιέγης για το Champions League στο «Καραϊσκάκη». Ο Βραζιλιάνος φορ τραυματίστηκε και πάλι στην αριστερή ποδοκνημική, εκεί όπου είχε χτυπήσει στο ματς απέναντι στο Λεβαδειακό πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και είχε νιώσει ενοχλήσεις προ ημερών. Ο Έλληνας μπακ από την πλευρά του έχει υποστεί ένα διάστρεμμα και είναι επίσης δύσκολο να αγωνιστεί. Η κατάσταση αμφοτέρων θα επανεξεταστεί την Κυριακή, αλλά είναι δύσκολο να είναι ετοιμοπόλεμοι ως την Τρίτη.

Αντίθετα, ο Βασίλης Τοροσίδης αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το κρίσιμο ματς απέναντι στους πρωταθλητές Βελγίου, όπως επίσης οι Έντσο Μαρέσκα και Λουτσιάνο Γκαλέτι, που δέχτηκαν κάποια χτυπήματα από αντιπάλους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x