Stoiximan Super League

Τοροσίδης: «Βρήκαμε το δρόμο μας…»

Αισιόδοξος για τη μετέπειτα πορεία του Ολυμπιακού δήλωσε ο Βασίλης Τοροσίδης μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 από την Έκθεση Sports Show. «Η ομάδα έχει βρει το δρόμο της με τον ερχομό του κυρίου Ζίκο και αποδίδει καλό ποδόσφαιρο», τόνισε. «Όποιος λέει πως δεν θέλει να παίξει στο εξωτερικό είναι ψεύτης, αλλά δεν είναι έμμονη ιδέα», πρόσθεσε. .

Αισιόδοξος για τη μετέπειτα πορεία του Ολυμπιακού δήλωσε ο Βασίλης Τοροσίδης μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 από την Έκθεση Sports Show. Ο πολυσύνθετος άσος των «ερυθρολεύκων» θεωρεί πως η ομάδα του θα συνδυάζει στο εξής καλό ποδόσφαιρο με αποτελέσματα.

«Ήταν μια χρονιά που δεν άρχισε πολύ καλά βάσει της ποιότητας της ομάδας, αλλά τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Η πρόκριση στους ομίλους του Champions League ήταν μονόδρομος. Η ομάδα έχει βρει το δρόμο της με τον ερχομό του κυρίου Ζίκο και πιστεύω πως θα αποδίδει πλέον καλό ποδόσφαιρο, όπως δείξαμε χθες απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και ελπίζω να κάνουμε και την Τρίτη», τόνισε, ενώ αναφερόμενος στο προσεχές ματς απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης για το Champions League είπε: «Αρχίσαμε καλά με τη νίκη επί της Άλκμααρ και το γκολ που πέτυχα σε εκείνο το ματς μού έδωσε ώθηση. Η ήττα από την Άρσεναλ ήταν στο πρόγραμμα. Το κρίσιμο ματς είναι αυτό της Τρίτης. Αν κερδίσουμε είμαστε ακόμη πιο κοντά στη δεύτερη θέση».

Οι εμφανίσεις του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του εξωτερικού. Πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος τους μνηστήρες; «Μετά το πρώτο εξάμηνό μου στην ομάδα συνεχώς ακούω δημοσιεύματα. Έχω βαρεθεί κι έχω συνηθίσει. Εγώ κοιτώ να κάνω τη δουλειά μου και τίποτα παραπάνω. Όποιος Έλληνας παίκτης λέει πως δεν θέλει να παίξει στο εξωτερικό είναι ψεύτης. Αν όμως σου γίνει έμμονη ιδέα, σου κάνει κακό».

Πολύς λόγος γίνεται για το σε ποια θέση αποδίδει καλύτερα. Ο 24χρονος άσος είπε: «Οι θέσεις που μου αρέσουν είναι αυτές της άμυνας, δεξί μπακ ή στόπερ, όμως παίζω εκεί που θέλουν οι προπονητές μου».

Τη Δευτέρα πραγματοποιείται η κλήρωση για την ανάδειξη του αντιπάλου της Εθνικής ομάδας στα μπαράζ πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο «Τόρο» δεν κρύβει τις προτιμήσεις του. «Ελπίζω να έχουμε την καλύτερη δυνατή κλήρωση με την Εθνική, αλλά σημασία έχει να είμαστε εμείς σε καλή κατάσταση, πράγμα που δεν δείξαμε στα τελευταία ματς. Πιστεύω πως η Σλοβενία είναι ο πιο βατός αντίπαλος, ενώ δεν θα ήθελα την Ουκρανία, που είναι πολύ καλή ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x