Stoiximan Super League

Μπάγεβιτς: «Δεν ήμασταν για αποδοκιμασίες»

Υπεραμύνθηκε της ομάδας του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά τη δύσκολη νίκη της ΑΕΚ επί του Πανθρακικού με 3-2 στο ΟΑΚΑ. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός υποστήριξε πως η εμφάνιση της ομάδας του δεν άξιζε τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν στο τέλος.

Υπεραμύνθηκε της ομάδας του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά τη δύσκολη νίκη της ΑΕΚ επί του Πανθρακικού με 3-2 στο ΟΑΚΑ. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός υποστήριξε πως η εμφάνιση της ομάδας του δεν άξιζε τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν στο τέλος.

«Δεν νομίζω πως ο κόσμος αποδοκίμασε την ομάδα. Δεν ήμασταν για αποδοκιμασίες. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει πάντα δίκιο, μπορεί να επιδοκιμάζει και να αποδοκιμάζει, σωστά περιμένει περισσότερα από την ομάδα, αλλά πιστεύω πως η εμφάνισή μας δεν ήταν για αποδοκιμασίες. Προερχόμασαν από τρεις ήττες που άλλαξαν την ψυχολογία μας και υπήρχε αρκετό άγχος. Για τουλάχιστον 75 λεπτά παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν με προβληματίζει το τελευταίο 15λεπτο. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά ανατρέψαμε το σκορ και χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε περισσότερα τέρματα. Ο Πανθρακικός δεν είχε να χάσει τίποτα και στο τέλος μάς πίεσε. Υπήρχε και ο φόβος για το αποτέλεσμα, κάναμε κάποια λάθη και δεν είχαμε ψυχολογία, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και αυτό είναι που έχει σημασία», τόνισε ο 62χρονος προπονητής.

Σχολιάζοντας το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Ισμαέλ Μπλάνκο, που δεν κατάφερε και πάλι να βρει δίχτυα, είπε: «Ήταν και πάλι άτυχος. Είναι θέμα ψυχολογίας. Έχω μιλήσει μαζί του και πιστεύω πως αν βάλει ένα γκολ θα βρει το ρυθμό του».

Ο Νάτσο Σκόκο , που αναδείχθηκε και MVP του ματς, δήλωσε: «Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και στην αρχή του δεύτερου. Κάναμε την προσπάθεια μας, αλλά και ο αντίπαλος ήταν καλός. Κρατάμε την νίκη και αυτό είναι το σημαντικό. Είχαμε ανάγκη αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας στην προπόνηση. Σημασία έχει να μην νομίζεις πως όταν δεν παίζεις καλά είσαι ο χειρότερος και όταν παίζεις καλά είσαι ο καλύτερος», ενώ για το γκολ που πέτυχε και αφιέρωσε στα δικά του πρόσωπα που έφυγαν από τη ζωή σε τροχαίο, είπε: «Είναι πολύ ωραίο όταν έχεις άσχημες στιγμές να σκοράρεις και να κερδίζει η ομάδα σου. Είναι δύσκολο πολύ για μένα, αλλά το ποδόσφαιρο μου αρέσει πολύ. Όταν πάω στην Αργεντινή θα συμπαρασταθώ στην οικογένειά μου». Για το ματς με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και στόχος μας είναι η νίκη, για να έχουμε προβάδισμα φιλοξενώντας μετά την ΜΠΑΤΕ στην έδρα μας».

Ο Σεμπαστιάν Σάχα τόνισε: «Μετά από τρεις συνεχείς ήττες κρατάμε τη νίκη. Υπάρχουν κάποια σημεία που πρέπει να βελτιώσουμε, αλλά η ουσία είναι οι τρεις βαθμοί. Ήμασταν τυχεροί που δεν δεχτήκαμε κάποιο γκολ. Ο Πανθρακικός έκανε το ματς πιο δύσκολο από ό,τι περιμέναμε».

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς χαρακτήρισε δικαιολογημένες τις αποδοκιμασίες: «Είναι φυσικό οι φίλαθλοι να αντιδρούν όταν δεν είναι ευχαριστημένοι. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να τελειώσουμε νωρίς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι σημαντικό που ήρθε η νίκη. Για παράδειγμα στο ματς με τον Ολυμπιακό παίξαμε πολύ καλά, αλλά δεν πήραμε ούτε βαθμό».

Ο προπονητής του Πανθρακικού, Αλμπέρ Καρτιέ, παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και διέκρινε φόβο στο παιχνίδι της ΑΕΚ. «Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και κυρίως από τη δική μας ομάδα. Μετά το 3-1 αντιδράσαμε και κάναμε μία εξαιρετική επαναφορά. Αυτό δείχνει ότι αλλάζει η νοοτροπία και η ποιότητα της ομάδας, όχι μόνο η καλή δουλειά που γίνεται. Η δική μας ιδέα γύρω από το παιχνίδι ήταν να πιέσουμε την ΑΕΚ ψηλά. Να μην κλειστούμε», τόνισε ο Βέλγος τεχνικός και πρόσθεσε: «Η δουλειά μου είναι να βλέπω τη δική μου ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο να μιλάω για άλλες ομάδες. Θα απαντήσω όμως στην ερώτησή σας. Η ΑΕΚ είχε φόβο στο παιχνίδι της. Με την ποιότητα όμως των παικτών της και την εμπειρία κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x