Stoiximan Super League

Παπασταθόπουλος: «Υπάρχουν ΟΣΦΠ και ΠΑΟ. Δεν υπάρχει ΑΕΚ»!

Πέρα για πέρα απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. «Αυτή τη στιγμή, κατά τη γνώμη μου, όπως το βλέπω εγώ που έχω ζήσει την ομάδα σε καλύτερες στιγμές, η ΑΕΚ δεν είναι η μεγάλη ομάδα που ήταν. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα όπως όλες οι άλλες δηλαδή. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός», τόνισε ο αμυντικός της Τζένοα.

Πέρα για πέρα απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. «Αυτή τη στιγμή, κατά τη γνώμη μου, όπως το βλέπω εγώ που έχω ζήσει την ομάδα σε καλύτερες στιγμές, η ΑΕΚ δεν είναι η μεγάλη ομάδα που ήταν. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα όπως όλες οι άλλες δηλαδή. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός», τόνισε ο αμυντικός της Τζένοα, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «...αν αλλάξουν τα πράγματα, λόγω του κόσμου και της στήριξης που δίνει στην ομάδα, πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα βρεθεί εκεί που ήταν».

Ο Παπασταθόπουλος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Sport Show» του Conn X TV Sport, αναφέρθηκε αρχικά στο πότε, κατά τη γνώμη του, ξεκίνησε ο «κατήφορος» της «Ένωσης»: «Ένα χρόνο πριν φύγει ο Ντέμης άρχισε η κακή πορεία, γιατί η ομάδα για τρία- τέσσερα χρόνια είχε μια σταθερότητα και έδειχνε ότι ανέβαινε και ότι ήταν μέσα στους στόχους της. Μετά άρχισαν τα προβλήματα, τα οποία είναι πάρα πολλά. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, τι θα επακολουθήσει», υπογράμμισε ο 21χρονος διεθνής, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για το «σήμερα»:

«Αυτή τη στιγμή, κατά τη γνώμη μου, όπως το βλέπω εγώ που έχω ζήσει την ομάδα σε καλύτερες στιγμές, η ΑΕΚ δεν είναι η μεγάλη ομάδα που ήταν. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα όπως όλες οι άλλες δηλαδή. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Δεν υπάρχει ΑΕΚ. Δεν υπάρχει ΑΕΚ γιατί έχει πολλά προβλήματα, αλλά αν αλλάξουν τα πράγματα, λόγω του κόσμου και της στήριξης που δίνει στην ομάδα, πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα βρεθεί εκεί που ήταν».

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x