Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Με Πάντο στην αποστολή, συστάσεις στον κόσμο

Ο Τάσος Πάντος συμπεριλήφθηκε εκτάκτως στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Τρίτης απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης για το Champions League. Ίσως αυτή η έκπληξη από τον Ζίκο να έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Βασίλης Τοροσίδης δεν έχει ξεπεράσει 100% την ίωση που τον ταλαιπώρησε και ακολούθησε ελαφρύ πρόγραμμα με τρέξιμο

Ο Τάσος Πάντος συμπεριλήφθηκε εκτάκτως στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Τρίτης απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης για το Champions League. Ίσως αυτή η έκπληξη από τον Ζίκο να έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Βασίλης Τοροσίδης δεν έχει ξεπεράσει 100% την ίωση που τον ταλαιπώρησε και ακολούθησε ελαφρύ πρόγραμμα με τρέξιμο. Κανονικά προπονήθηκε ο Γκαλίτσιος, ενώ ο Ντάρμπισαϊρ έκανε διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα) συμμετέχοντας σε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος.

Η 19μελης-μετά την προσθήκη του Πάντου-αποστολή του Ολυμπιακού είναι η ακόλουθη: Νικοπολίδης, Πάρντο, Πάντος, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Στολτίδης, Ζαϊρί, Μήτρογλου.

«Προστατέψτε την ομάδα…»

Συστάσεις στους φιλάθλους του Ολυμπιακού για κόσμια συμπεριφορά έκανε η διοίκηση της ΠΑΕ με ανακοίνωσή της, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας μιας και ο σύλλογος είναι υπότροπος. Αναλυτικά:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οφείλει, εν όψει του αυριανού αγώνα του Champions League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - STANDARD DE LIEGE, να υπενθυμίσει στους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο ότι βασικό μέλημα, εκτός της νίκης, είναι η προστασία του γηπέδου μας και κατ' επέκταση της ομάδας μας.

Είμαστε ήδη σε καθεστώς επιτήρησης για τα επόμενα 2 χρόνια εξ' αιτίας ενεργειών από ελάχιστους, που όμως βάζουν σε κίνδυνο ολόκληρο το σύλλογο, καθώς και τους πολλούς χιλιάδες φιλάθλους μας, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι το καλό της ομάδας μας έχουν άριστη συμπεριφορά.

Παρακαλούμε όλους όσους έρθουν αύριο στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά, καθώς και το παραμικρό δυσάρεστο συμβάν (ρίψη αντικειμένων, χρήση laser, καπνογόνα) θα προκαλέσει τιμωρία για την ομάδας μας, κάτι που είμαστε βέβαιοι ότι κανένας δεν επιθυμεί
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x