Stoiximan Super League

Κωνσταντινίδης: «Είναι άνδρες στον Ολυμπιακό»

Ένδειξη ανδρείας χαρακτήρισε στο www.sport-fm.gr, ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης την απόφαση του Ολυμπιακού να μην υποβάλει ένσταση για να πάρει την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου σε βάρος του Πανσερραϊκού. «Τους τιμά η απόφαση αυτή. Είναι ανδρική. Θέλει δύναμη να το κάνεις αυτό», τόνισε ο έμπειρος μέσος των "λιονταριών".

Ένδειξη ανδρείας χαρακτήρισε στο www.sport-fm.gr, ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης την απόφαση του Ολυμπιακού να μην υποβάλει ένσταση για να πάρει την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου σε βάρος του Πανσερραϊκού. «Τους τιμά η απόφαση αυτή. Είναι αντρική. Θέλει δύναμη να το κάνεις αυτό», τόνισε ο έμπειρος μέσος των "λιονταριών".

Συνέντευξη στον Παναγιώτη Μαυρούτσο

Πως κρίνεις την απόφαση του Ολυμπιακού να μην καταθέσει τελικά ένσταση;

«Θεωρώ ότι είναι ανδρική απόφαση αυτή του Ολυμπιακού. Αντιλήφθηκαν ότι έχασαν το παιχνίδι δίκαια εντός αγωνιστικού χώρου. Τους τιμάει αυτή η απόφαση. Θέλει δύναμη για να το κάνεις αυτό, γιατί στην τελική είναι μια διοργάνωση, ένας θεσμός και πρέπει να τηρούνται οι κανονισμοί».

Δυο λόγια για τη μεγάλη νίκη σας…

«Το παιχνίδι το κερδίσαμε δίκαια. Ήταν κουρασμένος ο Ολυμπιακός. Δεν πιστεύω πως υποτίμησε το ματς. Αγωνίστηκαν αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές. Ο Ολυμπιακός έχει 15-16 παίκτες που πρέπει να θεωρούνται βασικοί».

Τι είπατε στα αποδυτήρια πριν μπείτε στον αγωνιστικό χώρο;

«Αυτά τα ματς θες να τα ευχαριστηθείς. Είχαμε μεγάλο κίνητρο, παίξαμε καλά και δικαιωθήκαμε. Είπαμε στα αποδυτήρια να μην κλειστούμε και να πιέσουμε ψηλά τον Ολυμπιακό και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Το γνώριζε ο προπονητής ότι χρησιμοποιεί έξι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής; Το κατάλαβε εκείνη τη στιγμή ότι το έκανε;

«Δεν το κατάλαβε ούτε ο Όγιος ότι είχε έξι ξένους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έπρεπε κάποιος να ενημερώσει τον προπονητή. Το ξέρουμε πως αυτό ισχύει στη Β’ Εθνική, αλλά για το Κύπελλο δεν το γνώριζε. Δεν μπορεί να ξέρει όλους τους κανονισμούς ένας τεχνικός. Δεν είναι υπεύθυνος ο Όγιος».

Τι ακριβώς έγινε με την αλλαγή σου;

«Ήταν να γίνει πρώτα η δική μου αλλαγή, αλλά τραυματίστηκε ο Παπάζογλου και μπήκε ο Τάντιτς. Αν γινόταν πρώτα η δική μου αλλαγή δεν θα ήταν έξι ξένοι συγχρόνως μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όχι ότι έγινε εσκεμμένα αλλά σταθήκαμε άτυχοι σε αυτό. Θα μπορούσα να είχα μπει εγώ και να μην είχε γίνει τίποτα τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x