Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Να προλάβουν τα χειρότερα

Προβληματισμός για την εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Πανσερραϊκό επικρατεί στη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Σήμερα θα εξεταστεί το αν θα γίνει αυτεπάγγελτη ένσταση από την ΕΠΟ, σύμφωνα με όσα έλεγε χθες ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Στις προπονήσεις επιστρέφουν οι παίκτες του Ζίκο ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο, ύστερα από το χθεσινό ρεπό που είχαν για να επανέλθει η ηρεμία που έφερε ο αποκλεισμός.

Προβληματισμός για την εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Πανσερραϊκό επικρατεί στη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Στο παιχνίδι με τα «λιοντάρια» έγινε εμφανές – για ακόμη μία φορά – ότι οι Πειραιώτες χρειάζονται ενίσχυση, αφού την πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκαν μαζικά αλλαγές στη «βασική» ενδεκάδα της ομάδας φάνηκαν οι αδυναμίες της.

Ο Ζίκο αναμένεται το επόμενο διάστημα να μιλήσει με τη διοίκηση και τους παίκτες, προκειμένου να βρεθούν το συντομότερο δυνατόν τα αίτια του αποκλεισμού από το Κύπελλο Hellas OnLine.

Αποφασίζει η ΕΠΟ

Όσον αφορά το ερώτημα αν θα γίνει αυτεπάγγελτη ένσταση από την ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, έλεγε χθες ότι «θα εξεταστεί αύριο (σ.σ.: σήμερα) το θέμα. Θα συνεδριάσουμε και θα εξετάσουμε την περίπτωση».

Πάντως, στον Ολυμπιακό, έπειτα και από την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα υποβάλουν ένσταση, αφού θεωρούν ότι αποκλείστηκαν δίκαια από το Κύπελλο και δεν θα κάνουν κάποια κίνηση για να πάρουν την πρόκριση στα… χαρτιά.

Κοιτάει το πρωτάθλημα

Σήμερα ο Ζίκο και οι ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ύστερα από το χθεσινό ρεπό που είχαν για να επανέλθει η ηρεμία που έφερε ο αποκλεισμός.

Ο Βραζιλιάνος δεν υπολογίζει τον Α. Παπαδόπουλο (δέχτηκε κόκκινη κάρτα στις Σέρρες και θα απουσιάσει από το ματς κόντρα στους «κυανόλευκους»), τον τιμωρημένο Ντουντού (εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής, επειδή συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες) και τους τραυματίες Ντιόγο, Τοροσίδης, Λεονάρντο, Ντάρμπισαϊρ. Εκείνο που μένει να φανεί είναι η κατάσταση των Ζεβλάκοφ και Μέλμπεργκ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x