Stoiximan Super League

Δημητριάδης: «Όποιος δεν μπορεί να σηκωθεί να φύγει…»

.Φανερά εκνευρισμένος από τον αποκλεισμό της ΑΕΚ στο Κύπελλο Hellas Online, εμφανίστηκε ο γενικός αρχηγός της «Ένωσης», Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης, τα «έψαλε» στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Φανερά εκνευρισμένος από τον αποκλεισμό της ΑΕΚ στο Κύπελλο Hellas Online, εμφανίστηκε ο γενικός αρχηγός της «Ένωσης», Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης, τα «έψαλε» στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

«Είναι ντροπή στην ΑΕΚ να γίνονται αυτά. Είναι ντροπή να φοράτε τη φανέλα της. Όποιος δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα και όποιος θέλει να σηκωθεί να φύγει. Η ΑΕΚ θα προχωρήσει με αυτούς που θέλουν και μπορούν. Στεναχωρήσατε τον κόσμο. Τον πικράνατε. Έναν κόσμο που είναι από την αρχή δίπλα σας. Θα «φάτε» μεγαλύτερο πρόστιμο ο καθένας ξεχωριστά και μετά όλοι μαζί», ήταν τα λόγια του προς τους ποδοσφαιριστές.

Στη συνέχεια, ο κ. Δημητριάδης σε ερώτηση που του έγινε, για το ποιους παίκτες εννοούσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, είπε χαρακτηριστικά πως: «Αυτό είναι δικό μας θέμα».

Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x