Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Κρατάει τη νίκη, κοιτάει Στουρμ

Μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης κρατάει ο Παναθηναϊκός από τη χθεσινή επικράτηση με επί του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» συγκατοικούν εκ νέου με τον Ολυμπιακό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague και οι παίκτες χρειάζεται να δείξουν προσοχή μέχρι το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ώστε να μην υπάρξουν βαθμολογικές απώλειες. Πλέον, το μυαλό όλων βρίσκεται στη Στουρμ Γκρατς.

Μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης κρατάει ο Παναθηναϊκός από τη χθεσινή επικράτηση με 2-1 επί του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» συγκατοικούν εκ νέου με τον Ολυμπιακό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague και οι παίκτες χρειάζεται να δείξουν προσοχή μέχρι το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ώστε να μην υπάρξουν βαθμολογικές απώλειες. Πλέον, το μυαλό βρίσκεται στη Στουρμ Γκρατς.

Δεν παρουσίασε θέαμα

Όπως δήλωσε και ο Τζιμπρίλ Σισέ, οι ποδοσφαιριστές επαναπαύτηκαν στο γεγονός ότι πέτυχαν δύο γρήγορα τέρματα στη χθεσινή αναμέτρηση και στη συνέχεια κατέβασαν ταχύτητα, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (20:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΑΝΤ-1) με τη Στουρμ Γκρατς, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού», βλέποντας ότι η ομάδα τους μπήκε δυνατά στο ματς και έπαιζε με έναν παίκτη περισσότερο από πολύ νωρίς, περίμεναν να παίξει θεαματικό ποδόσφαιρο και για αυτό στο τέλος της συνάντησης ορισμένοι ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες. Σε αυτό στάθηκε και ο Νικόλας Πατέρας, μετά το τέλος του αγώνα, και εξέφρασε την ελπίδα «να δούμε καλύτερο θέαμα στο μέλλον».

«Προκαλούμαι όταν βλέπω να βγαίνει ο Νίνης»!

Ανεξήγητο θεωρείται το γεγονός ότι ο Χενκ Τεν Κάτε έβγαλε από το ματς τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος ήταν ο μόνος που μπορούσε να τροφοδοτήσει ορθολογικά τον Σισέ και ήταν ο καλύτερος του χθεσινού ματς μαζί με τον Γάλλο επιθετικό.

Μάλιστα, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης εμφανίστηκε προβληματισμένος από τη συγκεκριμένη επιλογή του Ολλανδού, λέγοντας σε κάποιους φίλους της ομάδας: «Ο Νίνης ήταν ο καλύτερος του γηπέδου και εγώ προκαλούμαι όταν βλέπω να βγαίνει αυτός ο παίκτης χωρίς λόγο. Αν ήταν τραυματίας να τον καταλάβαινα, να τον έβγαζε, αλλά όχι έτσι. Χωρίς λόγο. Επίσης, γιατί δεν αγωνίστηκε σήμερα ο Λέτο; Μπορεί να μου πει κάποιος; Επίσης, θέλω να πω ότι είναι λάθος την ώρα του αγώνα να υπάρχουν αποδοκιμασίες προς τους παίκτες. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ας κάνει ο καθένας την κριτική του. Αλλά μέσα στο παιχνίδι δεν βοηθούν κανέναν οι αποδοκιμασίες».

Λίγο νωρίτερα ο Τεν Κάτε είχε βγάλει από το παιχνίδι τον Κατσουράνη και άφησε την ομάδα με έναν αμυντικό χαφ στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Και τώρα η Στουρμ…

Τώρα, στον Παναθηναϊκό στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τη Στουρμ, την οποία θέλουν να νικήσουν για να αυξήσουν τις πιθανότητες να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» θα ξεκινήσει σήμερα το μεσημέρι, αλλά οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς αναμένεται να κάνουν χαλάρωμα και οι υπόλοιποι να προπονηθούν κανονικά.

Στη διάθεση του Τεν Κάτε επιστρέφει ο Σπυρόπουλος, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο λόγω της γνωστής συμφωνίας που έχει υπογραφεί (σ.σ.: απομένει ένας ακόμη αγώνας και ο διεθνής μπακ-χαφ θα μπορεί να παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του).

Σίγουρα εκτός για το ματς με τους Αυστριακούς είναι οι Μάντζιος, Τζιόλης και Κλέιτον, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Ολλανδό τεχνικό. Σήμερα ή αύριο θα φανεί αν ο 55χρονος προπονητής μπορεί να υπολογίζει για το προσεχές παιχνίδι στις υπηρεσίες του Ζιλμπέρτο, ενώ ο Μαρίνος θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα.

Το πρόγραμμα του αγώνα με τη Στουρμ

Στουρμ Γκρατς - Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ημέρας της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει για το Γκρατς με πτήση τσάρτερ την Τετάρτη 4/11 στις 11:15*.

H συνέντευξη Τύπου του προπονητή του «τριφυλλιού» κ. Χενκ τεν Κάτε θα γίνει στην έδρα της SK Στουρμ Γκρατς, UPC Arena, την Τετάρτη 4/11 στις 17:30. Η προπόνηση των «πρασίνων» θα ξεκινήσει μισή ώρα αργότερα στο ίδιο μέρος.

H συνέντευξη Τύπου του προπονητή των γηπεδούχων θα διεξαχθεί στην UPC Arena στις 17:00 και η προπόνηση της Στούρμ θα γίνει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στις 18:00.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πάβελ Κράλοβετς (Τσέχος) με βοηθούς τους Μίροσλαβ Ζλάμαλ (Τσέχος) και Μάρτιν Βιλτσέκ(Τσέχος). Οι πρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι Λίμπορ Κόβαρικ (Τσέχος) και Μίχαλ Πάτακ (Τσέχος). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τόμας Κότσουρεκ (Τσέχος).

*Όλες οι ώρες που αναφέρονται στο πρόγραμμα της ομάδας, είναι με βάση την εκάστοτε τοπική ώρα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x